Witam !
Gdzie najtaniej kupie 550 EX ? Allegro ? ( wyglada tanio , ale wszyscy podaja cene netto )
Jakies porady , miejsca , kontakty ?![]()
A moze ktos ma na sprzedaz nowa ? :wink:
Z gory dzieki ...![]()
Pozdrawiam
Witam !
Gdzie najtaniej kupie 550 EX ? Allegro ? ( wyglada tanio , ale wszyscy podaja cene netto )
Jakies porady , miejsca , kontakty ?![]()
A moze ktos ma na sprzedaz nowa ? :wink:
Z gory dzieki ...![]()
Pozdrawiam
Sprawdź u Pana Mikołaja Wieczorka
www.interfoto.com.pl
Zamawiałem u Niego co nieco i jest sprawdzony.
Pozdrawiam
no najtaniej to on nie ma... a i zetelnoscia bywa roznie.. czasem opchnie uzywke mowiac ze to nowe...
Hmm... może i tak, jednak nie miałem żadnych niemiłych sytuacji z tym sklepem... może miałem szczęście.
Sklepem? Chyba z handlarzem z gieldy ;-)
Jak go zwal tak go zwal
A co do tanszego sprzedawcy. To masz jakies namiary ?? :wink:
Nie wiem czy tanszego... zalezy dla kogo.. napewno zetelniejszego - tommy_j.. szukaj na allegro.
... zaczalem temat to dokoncze :P - kupilem juz 550tke ... od niejakiej mareo200 , http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24324427 , poza Allegro , szybki telefon , odebrala mila pani, zanotowala adresik i na drugi dzien bez zbednych ceregieli typu licytacja ;-) hyh noweczka lampka byla u mnie w domu , ( pudeleczko , futeral , podstawka, lampa ;P, instrukcja usa, gwarancja usa, gwarancja pl - wystawiona przez uzytkownika z pieczatka jakiegos slepu ;-) i ksero dosc dobrej jakosci "zszyte" w ksiazecze ... wszystko pachnace nowoscia ) za 1500 zl ... moim zdaniem dobra cena , zrobilem rozpoznanie rynkui wyszlo najtaniej , przykladowo sprawdzcie jaka cene ma tommy , fakt , jest sprawdzony , ale nie jest tani ... ( 1650zl ) ... :wink: :wink: :wink:
Juz wczesiniej, jak buszowalem po allegro to widzialem jego aukcje... co jak co tekst w aukcjach ma niezlytommy_j.. szukaj na allegro![]()
jim, tak.. tommy nie ma najnizszych cen.. przynajmniej tych co widnieja na allegro ;-) ja tam zawsze u niego kupuje.. i kolejne zakupy rowniez zrobie u niego.. ma gosc klase.. i jednak nizsze ceny niz cala reszta.. kwestia tego, czy ci je zaproponuje ;-)