To moze byc problem jesli cos nie takZamieszczone przez jim
![]()
![]()
To moze byc problem jesli cos nie takZamieszczone przez jim
![]()
![]()
Akurat ja z facetem rozmawialemZamieszczone przez Vitez
...
10D + Stuff
To w końcu to jest kobieta, czy chłop.
A może jakaś HYBRYDA.
//mj
Lol dzwonilem, na oba numery i zawsze sie odzywal facet :P, ale paczke poslala pani Anna Sz. takze pewnie z nia rozmawiales jimZamieszczone przez Aszu
Co do obiektywow - wszystkie nowka zyleta dzialaja dobrze, zamowilem wlasnie u niego jeszcze ten 70-200/2.8L bede mial go za tydzien, yeah!
i koncze zakupy szkiel na jakis czas... ale w kazdym razie moge polecic czlowieka.
10D + Stuff
hyhy wyraznie mialem sporo szczescia bo kilka razy dzwonilem i zawsze rozmawialem z uprzejma babkakoncowki w mailach korespondenyjnych tez byly zenskie :> ... a tak btw. strasznie odbieglismy od tematu przewodniego oraz od tematyki forum ;-)
Kuuup i mii taaakii maaamooo!Zamieszczone przez LukasS
![]()
Oj Vitez, vitezZamieszczone przez Vitez
z Ciebie to ladny gagatek :P
10D + Stuff
Jak ładnie poprosisz maaameee to da się namówić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
//mj
Tak mnie zastanowilo... na rozne zasiegi kupe kasy wydajesz a sredni obiektyw nadal masz... sredni (chodzi o tego 28-90 )Zamieszczone przez LukasS
.
A co mam go wyrzucic bo te lepsze mam teraz? to byla jedyna mozliwosc gdy kupowalem od kolesia 10D a ze kosztowal grosze to sie nie zastanawialem... teraz bedzie lezal, choc czasem moze sie pewnie przydacZamieszczone przez Vitez
.
BTW doszla mi torba - Nova 5 (nic innego nie mieli w sklepie - a dzisiaj pojechalem na wies, pod krakow, wiec musialem w czyms sprzet wziasc...).
10D + Stuff