Trzeba pamiętać, że kiedyś euro - nie tak dawno - kosztowało prawie 5 PLN. Zastój w sprzęcie był bardzo duży i teraz importerzy chca sobie odbić ten okres. Zamiast obniżac ceny sztucznie je podtrzymują - chcą odrobić straty.
Trzeba pamiętać, że kiedyś euro - nie tak dawno - kosztowało prawie 5 PLN. Zastój w sprzęcie był bardzo duży i teraz importerzy chca sobie odbić ten okres. Zamiast obniżac ceny sztucznie je podtrzymują - chcą odrobić straty.
//mj
i to jest cena przy ktorej juz sie nie oplac kombinowac, bo moze sie uda bez tych podatkow a mzoe nieZamieszczone przez Vitez
.
pozdrawiam
piotrkula
EOS A2E, Canon 50mm 1.8 Mk I,
Canon 28-135mm 3.5-4.5 IS, Canon 100-300mm 5.6L,
VG-10, SpeedLite 540EZ
U Tommiego 500 PLNZamieszczone przez Vitez
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26236928
[fotolog] faj3r.blogspot.com
[galeria] www.tgf.art.pl
----
EOS 40D | EF 17-40 f/4L | EF 50 f/1.4 | EF 70-200 f/4L | 430ex II | Manfrotto 055ProB + 141RC
300-350Zamieszczone przez Vitez
![]()
z tego co widać na allegro to chyba więcej... bo jak max 350 to ja też łykam...
kiedyś to było: D30, 10D, 350D, 40D, 70D
Hmmm... moze Tommy mnie lubi?![]()
A moze cena mi sie pomylila?
Piszcie sami i pytajcie![]()
A moze jak sie kupuje pare rzeczy na raz (ja tak wlasnie zamowilem) to stad znizka?
heh, no to fajnie masz...Zamieszczone przez Vitez
![]()
[fotolog] faj3r.blogspot.com
[galeria] www.tgf.art.pl
----
EOS 40D | EF 17-40 f/4L | EF 50 f/1.4 | EF 70-200 f/4L | 430ex II | Manfrotto 055ProB + 141RC
Jeden pracuje w salonie foto, drugi ma chody i jednego z lepszych opychaczy sprzętu foto na allegro a ty ciułaj kasę i ból astronomiczne sumy po jakiś promocjach. Życie jest nie fair, ale dzisiaj kumulacja w totq więc może nie będzie tak źle :PHmmm... moze Tommy mnie lubi?
A moze cena mi sie pomylila?
Piszcie sami i pytajcie
A moze jak sie kupuje pare rzeczy na raz (ja tak wlasnie zamowilem) to stad znizka?
NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King
v, a moze sprzedal ci uzywke?![]()
Zdecydowalem sie w koncu na zakup sprzetu i chyba wezme od tego gosciaZamieszczone przez jim
CANON BG-ED3 + BP-511
CANON 100/2.8 macro
CANON 50/1.4
CANON 17-40/4L
W sumie mnie to wyjdzie ponad 8 tys takze mam nadzieje ze ten gosc jest porzadny bo jak nie to mu jaja urwe... no chyba ze tommy_j (ta jego teksty sa debesciarskiebedzie posiadal to co chce na stanie...
Jeszcze jakies 2 tele sie by przydaly ale to pozniej, narazie musze na auto uzbierac :P
10D + Stuff
" mam nadzieje ze ten gosc jest porzadny bo jak nie to mu jaja urwe... " LukasS , tak jak napisalem w moim przypadku bylo idealnie i to nie zaden gosc tylko mila kobietka :-) , szybko , tanio i bez problemow ...