9 i polZamieszczone przez srad
![]()
9 i polZamieszczone przez srad
![]()
Poza tym na nikony mam uczulenie![]()
EOS 10D + grip + RS-80N3
Tokina 12-24/4 | Tamron 28-75/2.8 |
Lowepro Computrekker AW
jakieś szpargały...
moje fotki --->www.robson.deviantart.com
bo jak partrzyłem na meczu za bramkami to było.....canon,canon,canon,nikon,coś innego,canon,canon..........
bo jak widziałem w TV fotoreporterów to było.....canon,canon,canon,nikon,coś innego,canon,canon..........
bo jak ogladałem katalogi , czytałem recenzje itd. to było canon, czasami nikon.....
bo jak oglądałem pasował mi....
itd....
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez toni ; 02-05-2005 o 13:08
wiesz to nie najlepsza logika, jeszcze niedawno najwięcej było małych fiatów ale czasem bywam złośliwy, jednak lubię Canona i nie zamienię na nic innego
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
...ostatnio robiłem zdjecia na koncercie....plenerowym , sporadycznie , wszyscy robili zdjęcia różnymi "małpkami" ja 20D , zdjęcia robiłem dla siebie ....(" małpki" to te małe fiaty, 20D to .....? )
czy to powód by kupić "automacik" (nawiasem mówić sam taki mam dla żony)
... w trakcie imprezy podszedł do mnie manager zespołu ...w krótkiej rozmowie zapytał za ile mogli by odkupić zdjecia , potem pozwolił wejść za barierki...
sprzet mam chyba nie najgorszy , jestem amatorem moze ciut zaawansowanym......
A może to powód by kupić lustrzankę Canon ???
PS zdjęcia zespołowi się podobały, ....i tak po niedzielnym spacerze bedzie na jakieś nowe szkło .......
pozdrawiam
co to za zespol byl![]()
i od jakiej ceny zaczales negocjacje? Bo jezeli mowisz o jakims nowym szkle za pare zdjec koncertu to chyba ze 2k wziales.
Moze chodzilo o 50mm f/1.8Zamieszczone przez gonzo44
![]()
Bo następny aparat po zenicie i zorce to był pixelowy canon. A że kupiłem do niego lampę canona, to następne body też był canon. I do canona dobrze działa przejściówka na M42.