Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: [elviscox] - "Jesienna Nostalgia W Negatywie"

Mieszany widok

Awatar elviscox
    Miasto
    Poznań / Kłodzko

Domyślnie [elviscox] - "Jesienna Nostalgia W Negatywie"

Witam wszystkich.

Jest to w zasadzie mój pierwszy post na Canon-Board, jednak użytkownikiem tego zacnego forum jestem od kilku miesięcy. Do tej pory zawsze udawało mi się znaleźć odpowiedzi na forum na nurtujące mnie pytania. Z czego jestem bardzo zadowolony
    Mam na imię Paweł i fotografuję od ponad 1 roku. Jednak zainteresowanie tą dziedziną i pochodnymi zaczęło się o wiele wcześniej. Więcej o mnie można dowiedzieć się na stronie www.garncarz.art.pl .

Dziś chciałbym przedstawić małą serię zdjęć o nazwie "Jesienna Nostalgia w negatywie" wykonanej jeszcze kompaktowym Samsungiem.

1
    2
    3
    4
    5
    6

Wszystkie zdjęcia są w negatywie. Sprawdzałem w różnych balansach bieli, a następnie obracałem kolory (te możliwości kompaktów...).
    Jeśli chodzi o warunki to było przed zmrokiem dzięki czemu można było wydłużyć czas(a raczej sam się wydłużał w tym aparacie)
    Link do serii na stronie - http://www.garncarz.art.pl/main.php?...cat=negatyw#up

Pozdrawiam i jestem Ciekawy opinii.

KarolinaCagowska
    Guest

Domyślnie

mi się nr 5 bardzo podoba... ciekawy klimat... lubisz eksperymentować i napewno na dobre Ci to wyjdzie wypracujesz swój własny niepowtarzalny styl. good luck Elvis!

Uprawnienia umieszczania postów