Kita miałem dosłownie 2-3 razy w rękach, ale kilka fotek z niego nawet mi się podoba :
1.
By LucasLukawski
2.
By LucasLukawski
3.
By LucasLukawski
To były moje całkowite początki z lustrzanką![]()
Kita miałem dosłownie 2-3 razy w rękach, ale kilka fotek z niego nawet mi się podoba :
1.
By LucasLukawski
2.
By LucasLukawski
3.
By LucasLukawski
To były moje całkowite początki z lustrzanką![]()
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
2. once again
By LucasLukawski
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
niestety nie wiem jak bezposrednio zdjecie tu wstawic![]()
I cały ten wątek jest dowodem na to że liczy się robienie zdjęć!. A sprzęt to drugorzędna sprawa. Jest tu kilka naprawdę wybitnych zdjęć. Jaki KIT jest każdy widzi ja widzę że nie najgorszy.
Wes- genialne zdjecia!
Fajne HDRy. Na pierwszym do poprawki niebo między kolumienkami ;-) Potwierdza się, że nie tylko trzeba umic zrobic ale jeszcze trza i poPSuc umic i efekt dobrego połączenia powyżej ;-) KITem też się da robic fotki to fakt. Różnice wychodzą przy dużych wydrukach...
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
KIT wcale nie taki kitowynie rozumiem ludzi którzy sie go ciągle czepiają. kto nie chce niech kupuje samo body i po klopocie.