Pokaż wyniki od 1 do 10 z 137

Wątek: Najładniejsze zdjęcia z obiektywów - spis

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Temat "najładniejsze zdjęcia" moze powinien brzmiec "dobre zdjęcia" - jak zauwazylem wiele osob umieszczjac swoje foty "tłumaczy się" na początek że "może nie najlepsze ale mam je pod ręką, w zasięgu itd...".
    Podejrzewam że wiele osób boi się krytyki pt. "na więcej Cię nie stac - to jest Twoje najlepsze zdjecie?"
    Zgadzam sie iz nie powinno byc w tych postach zbednej dyskusji - kazdy moze sam ocenic co dane szklo potrafi.
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekk_ok Zobacz posta
    Temat "najładniejsze zdjęcia" moze powinien brzmiec "dobre zdjęcia" - jak zauwazylem wiele osob umieszczjac swoje foty "tłumaczy się" na początek że "może nie najlepsze ale mam je pod ręką, w zasięgu itd...".
    Podejrzewam że wiele osób boi się krytyki pt. "na więcej Cię nie stac - to jest Twoje najlepsze zdjecie?"
    Zgadzam sie iz nie powinno byc w tych postach zbednej dyskusji - kazdy moze sam ocenic co dane szklo potrafi.
    Zgadzam się z tym. To forum już straciło na wartości ponieważ większość z fotografów to już starzy wyzeracze. A ci bo mają mało portów to są traktowani z góry. Może sam bym wstawił jakieś zdjęcie ale po co mam to robić jak nie mam czym się chwalić w porównaniu z tymi co wypstrykali po "milion" zdjęć. Pozostaje mi tylko czytanie wątków innych. A poza tym wyłączam kompa i idę pare fotek strzelic-na dobre mi to wyjdzie.

Początki nałogu Awatar Jacek23
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Prosze administratora o wklejenie watku ze zdjeciami z Canona EF 100 2.8 Macro, gdyz jeszcze go tu niema.
    http://canon-board.info/showthread.php?t=39975

Uprawnienia umieszczania postów