osobiste, czyli do kogo??
do ludzi z wawy :]
To ja tak obok Tamrona... Tez na wypelnienie zakresu... Chociaz wlasciwie spacerowka...
Jest taka sigma 24-70. Ponoc wytestowali ze lepsza jeszcze jak Tamron... Prawie eLka tego samego zakresu i swiatla (tak im wyszlo)... Drozsza od tamrona (troche), wieksza moze troche (przezyje, dslr'a mam wkoncu
), ale jednoczesnie szersza, solidniejsza... Ja tam mysle ja kupic... Te 4mm w tym zakresie juz w miare widac bedzie (taki w miare kompaktowy szeroki kat 38mm wychodzi. Ostrosc sie przyda... Solidnosc szkla tez pewnie wyjdzie z moim talentem
A pozniej zobaczymy...
...
http://www.pbase.com/fstopjojo/24702875Zamieszczone przez KuchateK
Wlasnie tego linka mi ostatnio brakowalo
Jeszcze tutaj: http://www.pbase.com/fstopjojo/2470
...
Vitez, przez 20 lat byłem Warszawiakiem i tam mieszkałem, więc wiem co mówię. Takiego chamstwa względem przyjezdnych nie uraczysz nigdzie indziej. I powiedz mi czemu nie są rozsądne?
EOS 10D + grip + RS-80N3
Tokina 12-24/4 | Tamron 28-75/2.8 |
Lowepro Computrekker AW
jakieś szpargały...
moje fotki --->www.robson.deviantart.com
Udowodnij.Zamieszczone przez robson
20 lat bycia Warszawiakiem to nie dowod... musialbys po 20 lat mieszkac w kilkudziesieciu innych duzych miastach swiata by mnie przekonac
Jak wyzej - masz subiektywny zal, a samo miasto nic ci niewinne. Po prostu miales pecha ale to nie powod by sie, za przeproszeniem, z pyskiem na cale miasto i jego mieszkancow rzucac, bo wtedy kazdy mieszkaniec Warszawy moglby sie poczuc przez ciebie obrazony mimo ze nie masz powodu wszystkich Warszawiakow obrazac.I powiedz mi czemu nie są rozsądne?
Tak samo nierozsadne jest nazywanie wszystkich Polakow ze to zlodzieje - przez przyjezdnych turystow. Milo by ci bylo jakby na dzien dobry ktos z zagranicy cie od zlodziei zaczal wyzywac tylko za to ze jestes Polakiem?
Tak samo niemilo jest Warszawiakom gdy ty tego typu opinie ogolne wydajesz.
Nie jestem Warszawiakiem. W Warszawie bywam, raz na dluzej, raz na krocej od czasu do czasu. I choc nie lubie - uogolniajac - tego miasta (generalnie za glosno i za duszno), to jednak jako przyjezdy nie spotkalem sie tam z jakims ponadprzecietnycm chamstwe. Z doswiadczenia stwierdzam, ze ludzie nawet sa dosc uczynni i mili.Zamieszczone przez robson
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Szkoda z Tobą gadać. Lokalny patriota się znalazł...
EOS 10D + grip + RS-80N3
Tokina 12-24/4 | Tamron 28-75/2.8 |
Lowepro Computrekker AW
jakieś szpargały...
moje fotki --->www.robson.deviantart.com
Jak to lokalny skoro jestem Toruńczykiem z meldunkiem w Bydgoszczy?Zamieszczone przez robson
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000