Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: jak powiedzieć żonie o pstrykaniu aktów

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie jak powiedzieć żonie o pstrykaniu aktów

Ciekawy jestem czy miał ktos kiedyś problem z żoną kiedy chodziło o akty innej kobiety. Czy są takie które to zrozumieją? bo słyszałem że takich niema. Jak to wytłumaczyc kobiecie? Wiadomo przecież że to o "sztuke" chodzi a nie...:grin:

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Ja nie musialem tlumaczyc, potraktowala te zdjecia dokladnie tak jak jakiekolwiek inne. Zreszta moja malzonka jest pierwsza osoba ktora oglada zrobione przeze mnie akty (oczywiscie po wstepnej selekcji w czasie ktorej wszystkie gnioty laduja pod klawiszem del)

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CYNIG Zobacz posta
    Ja nie musialem tlumaczyc, potraktowala te zdjecia dokladnie tak jak jakiekolwiek inne. Zreszta moja malzonka jest pierwsza osoba ktora oglada zrobione przeze mnie akty (oczywiscie po wstepnej selekcji w czasie ktorej wszystkie gnioty laduja pod klawiszem del)
    Pozazdrościć wyrozumiałości żony.

Coś już napisał Awatar Melonpl
    Miasto
    Limanowa

Domyślnie

czasami trzeba grunt przygotowac...
    Pokaz jej zdejcia np Wacka Wantucha... i zasugeruj jej..ze chcialbys podobne sprobowac. Moze i ona sie skusi ... Pozniej bedzie ci latwiej jej wytluamczyc ze chesz nadal nad tym pracowac
    pozdrawiam
    melON

www.melon.com.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Melonpl Zobacz posta
    czasami trzeba grunt przygotowac...
    Pokaz jej zdejcia np Wacka Wantucha... i zasugeruj jej..ze chcialbys podobne sprobowac. Moze i ona sie skusi ... Pozniej bedzie ci latwiej jej wytluamczyc ze chesz nadal nad tym pracowac

hehe ciekawe czy będzie 'łatwo' wytłumaczyć (szczególnie gdy żona już będzie stara i brzydka) że chcesz robić fotki innej, ładnej, młodej kobiecie skoro ona sama nie ma nic przeciwko abyś jej akty robił :P
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    hehe ciekawe czy będzie 'łatwo' wytłumaczyć (szczególnie gdy żona już będzie stara i brzydka) że chcesz robić fotki innej, ładnej, młodej kobiecie skoro ona sama nie ma nic przeciwko abyś jej akty robił :P
    wiek należy przyjąć z pokorą a każdy etap życia jest piękny
    jeśli kocha się swoją partnerkę to nigdy nie pomyśli się o nie stara i brzydka,
    nie tylko kobiety się starzeją, można też zadać pytanie: czy śliczna młodziutka modelka chciałaby aby focił ją stary i brzydki facet?
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Zapisz sie do jakiejs szkoly fotografii, gdzie akty bedziesz mial jako jeden z przedmiotow. Potem bedziesz mogl powiedziec ze robisz zdjecia na zaliczenie.

Początki nałogu
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pazurek Zobacz posta
    Zapisz sie do jakiejs szkoly fotografii, gdzie akty bedziesz mial jako jeden z przedmiotow. Potem bedziesz mogl powiedziec ze robisz zdjecia na zaliczenie.
    Już słyszę retoryczne pytanie-wyrzut: "zajęć czy modelki?"

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Domyślnie

Niektóre kobiety chcą się zmierzyć z tematem fotografowania nago właśnie jako modelki. Piszę to na podstawie zachowań Niemek, które korzystają z takich sesji u zawodowych fotografów. Jeżeli fotograf potrafi ukazać ją jako atrakcyjną, tuszując pewne mankamenty sylwetki czy urody to bywają zachwycone. Myślę, że taka sesja zafundowana żonie darmo i zakończona zestawem atrakcyjnych zdjęć powinna poprzedzać zakomunikowanie jej, że chcemy spróbować sił w temacie "akty fotograficzne". Jeżeli oceniamy żonę jako wyjątkowo nie nadającą się do takiej sesji to trzeba poszukać inspiracji w albumach Jana Saudka i będzie OK.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Początki nałogu Awatar hofi66
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Moja żona przed chwilą stwierdziła, że jest oburzona, iż inne żony nie zgadzają się na rozwój swojego męża i robienie takich zdjęć Jak widać dla mnie to normalka.
    Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów