Ciekawy jestem czy miał ktos kiedyś problem z żoną kiedy chodziło o akty innej kobiety. Czy są takie które to zrozumieją? bo słyszałem że takich niema. Jak to wytłumaczyc kobiecie? Wiadomo przecież że to o "sztuke" chodzi a nie...:grin:
Ciekawy jestem czy miał ktos kiedyś problem z żoną kiedy chodziło o akty innej kobiety. Czy są takie które to zrozumieją? bo słyszałem że takich niema. Jak to wytłumaczyc kobiecie? Wiadomo przecież że to o "sztuke" chodzi a nie...:grin:
Ja nie musialem tlumaczyc, potraktowala te zdjecia dokladnie tak jak jakiekolwiek inne. Zreszta moja malzonka jest pierwsza osoba ktora oglada zrobione przeze mnie akty (oczywiscie po wstepnej selekcji w czasie ktorej wszystkie gnioty laduja pod klawiszem del)
czasami trzeba grunt przygotowac...
Pokaz jej zdejcia np Wacka Wantucha... i zasugeruj jej..ze chcialbys podobne sprobowac. Moze i ona sie skusi ... Pozniej bedzie ci latwiej jej wytluamczyc ze chesz nadal nad tym pracowac
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
wiek należy przyjąć z pokorą a każdy etap życia jest piękny
jeśli kocha się swoją partnerkę to nigdy nie pomyśli się o nie stara i brzydka,
nie tylko kobiety się starzeją, można też zadać pytanie: czy śliczna młodziutka modelka chciałaby aby focił ją stary i brzydki facet?![]()
![]()
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Zapisz sie do jakiejs szkoly fotografii, gdzie akty bedziesz mial jako jeden z przedmiotow. Potem bedziesz mogl powiedziec ze robisz zdjecia na zaliczenie.![]()
Niektóre kobiety chcą się zmierzyć z tematem fotografowania nago właśnie jako modelki. Piszę to na podstawie zachowań Niemek, które korzystają z takich sesji u zawodowych fotografów. Jeżeli fotograf potrafi ukazać ją jako atrakcyjną, tuszując pewne mankamenty sylwetki czy urody to bywają zachwycone. Myślę, że taka sesja zafundowana żonie darmo i zakończona zestawem atrakcyjnych zdjęć powinna poprzedzać zakomunikowanie jej, że chcemy spróbować sił w temacie "akty fotograficzne". Jeżeli oceniamy żonę jako wyjątkowo nie nadającą się do takiej sesji to trzeba poszukać inspiracji w albumach Jana Saudka i będzie OK.
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
Moja żona przed chwilą stwierdziła, że jest oburzona, iż inne żony nie zgadzają się na rozwój swojego męża i robienie takich zdjęćJak widać dla mnie to normalka.
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...