Spróbuj manfrotto/bogen superclamp
Spróbuj manfrotto/bogen superclamp
a może takie coś ??
http://www.allegro.pl/item303808771_...yduj_sam_.html
nie jest to manfrotto ale zawsze lepsze niż taśma klejąca
Sorry Soundman ale jezeli to kosztuje 15 zeta to nie zawiesil bym na tym 400d z kitem chociazby przez wzglad na bezpieczenstwo graczy![]()
Jak by to bylo z lepszych komponentow wykonane to bym z marszu 2 kupil.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Tylko że taki kadr z góry będzie mega nieciekawy .. zrobisz setkę takich samych zdjęć. Postaraj się umieścić aparat na koszu i jakisz fisheye... To będzie fajne.
Widzę że kosz jest przeźroczysty .. może aparat za tą plexi umieść pod kątem w dół?
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Tylko jaki sens ma kombinowanie dla sztuki kombinowanie skoro aparat bedzie wisial na zabezpieczeniach po 5 minutach i ze 100 takich samich zdjec zadne nie bedzie dobre. - Ja bym olal zabezpieczenie a pokombinowal bardziej w dobry zacisk/statyw.W sumie czemu nie? Tylko dodatkowo bym jednak przywiązał aparat jakąś linką do szkieletu sufitu jako zabezpieczenie.
Zawsze mozna walic na 2 aparaty z Pocket wiazdem, a co do przezroczystosci tablic to bym polemizowal :P - zapewne nie ma byc to 100% przejzyste tylko wytrzmale wiec jakosc bedzie slaba + ze tam bedzie duzo duzo tluszczu (nawet jak ja wypucujesz przed meczem to i tak ja wymacaja lapami i pilka) to sa tylko moje przypuszczenia bo nie podchodzilem jeszcze blizej do takich tematow.Tylko że taki kadr z góry będzie mega nieciekawy .. zrobisz setkę takich samych zdjęć. Postaraj się umieścić aparat na koszu i jakisz fisheye... To będzie fajne.
Widzę że kosz jest przeźroczysty .. może aparat za tą plexi umieść pod kątem w dół?
miałem taki statywik w ręku - chciałem na nim mocować flasha ale niestety wg mnie głowice są zbyt delikatne (nie trzymają określonej pozycji - tzn. można to tak ustawić że nie będzie się przesuwało - ale tylko w jednej pozycji)
co do samego imadła to wg mnie wystarczające jest - tylko głowice takie sobie
Imo taśma izolacyjna będzie lepsza
Ten gwint jest z plastiku !!![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II