Vitez - klikałem i d.. blada
Balans bieli mnie nie lubi![]()
Vitez - klikałem i d.. blada
Balans bieli mnie nie lubi![]()
po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl
No właśnie to zapewne wina monitora![]()
po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl
No i po wystawie. Wyjątkowo fajna, mnóstwo przepięknych kotów i tylko żałuję że mało czasu miałem.
wystawa rzeczywiście była fajna, kocich piękności co nie miara .. fotografów też ;-)
jak zwykle zdjęcia super !
właśnie dziś wróciliśmy z wystawy i zaglądam czy przypadkiem któryś z moich kociaków nie ''wpadł'' w jakiś obiektyw ale widzę że zdjęć niewiele..
O Światowym Dniu Kota już wiecie więc wkleję inf o kolejnej wystawie w Warszawie w Blue City
1 - 2 marzec 2008
XV i XVI Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych
Miejsce wystawy:
Centrum Wystawienniczo-Konferencyjne BLUE EXPO przy Blue City
02-222 Warszawa, Al. Jerozolimskie 179
Wystawy Specjalistyczne:
SOBOTA: Show Kotów Rosyjskich Niebieskich
NIEDZIELA: Show Kotów Brytyjskich Krótkowłosych
oraz może ktoś będzie przejazdem w Łodzi, zapewne będzie ciekawie,
link do materiału z ostatniej wystawy http://moya.toya.net.pl/pop_videowyd...php?c=7926&m=1
SIELSKO ANIELSKO, czyli ... ANGEL CAT SHOW
XL i XLI
Międzynarodową Wystawę Kotów Rasowych w Łodzi
pod patronatem Federation Internationale Feline – FIFe
10 i 11 maja 2008r. – 2 certyfikaty
Hala EXPO, Łódź, ul. Stefanowskiego 30
Nasza majowa wystawa będzie przebiegać pod hasłem SIELSKO ANIELSKO, czyli ... ANGEL CAT SHOW. Zachęcamy wszystkich wystawców do wzięcia udziału w konkursie na najbardziej pomysłową anielską klatkę oraz przebranie. Tym razem wszystkie anioły mile widziane. Przewidujemy nagrody. Życzymy dobrej zabawy i do zobaczenia w Łodzi.
sobota
© special show kotów burmskich BUR
© special show kotów domowych HK
niedziela
©special show kotów białych ( w )
Ja jeszcze nie wrzuciłem fot. Dziś mam dostać obrobione![]()
Skasowali mi ;(
Moje będą pod koniec tygodnia albo później - mam mało czasu na obróbkę.
Informacje o przyszłych wystawach najlepiej dawać w nowych wątkach niż w wątku o przeszłej wystawie - dla lepszej widoczności.O Światowym Dniu Kota już wiecie więc wkleję inf o kolejnej wystawie w Warszawie w Blue City
I bez obaw - o wystawach warszawskich oraz czasem o innych na które się wybieram zawsze informuję (przejrzyj moje wątki w tym podforum 8) ).
Tylko mniej więcej tydzień przed wystawą informuję by ludzie zdążyli zaplanować czas i by wątek był w miarę na pierwszej stronie kategorii Wydarzenia a nie się schował.
Zajefajne![]()