Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: [Warszawa 9-10 luty 2008] Wystawa kotów rasowych

Mieszany widok

Hana
    Guest

Domyślnie

Jeżeli mogę zasugerować to piątek z rana nie jest najlepszy pomysł...koty są jeszcze lekko zestresowane po podrózy.. i w nowym otoczeniu, wystawcy przygotowują koty do oceny i ogólnie zawsze pojawiają się jakieś sprawy organizacyjne..

Jak tutaj ktoś napisał wystarczy poprosić wystawcę i większość chętnie pokaże kota (aczkolwiek nie wszyscy ), najlepiej zdjęcia robić w przerwie przed oceną sędziowską żeby nie stresować besti i denerwować błyskami właścicieli

z uzyskanej informacji - show NFO prawdopodobnie odbędzie się po ocenach sędziowskich a przed Best in Show
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Gdy obudziłem jednego z kotów z drzemki lekko stukając w klatkę (prawda, że bez zapytania o zgodę, niestety), to właścicielka spojrzała na mnie z takim wyrzutem, że odechciało mi się fotografować.
    Pozdrówka
    wkładanie łapek do klatek i straszenie kotków jest niemile widziane...
    Ostatnio edytowane przez Hana ; 31-01-2008 o 14:10 Powód: Automerged Doublepost

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hana Zobacz posta
    Jeżeli mogę zasugerować to piątek z rana nie jest najlepszy pomysł
    Znaczy sobota... po 12tej sugeruję.

wkładanie łapek do klatek i straszenie kotków jest niemile widziane...
    Zdecydowanie tak. Pisałem juz gdzieś chyba - NIE BUDZIĆ NA SIŁĘ KOTÓW !!!

Mi czasem hodowcy nawet proponują "to ja obudzę" ale mowię - nie, zrobię kółeczko, dwa, kot może sam się rozbudzi. A jak śpią to też śliczne ujęcia można złapać:

http://i.pbase.com/o6/93/703993/1/86...m.IMG_0293.jpg

Uprawnienia umieszczania postów