Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1745

Wątek: Bezprzewodowe wyzwalanie lamp

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Godzinę temu odebrałem paczkę wszystko śmiga zarówno z 7d jak i 5dII eh piękna sprawa te krótkie czasy! zobaczymy jak z zasilaniem, trochę mnie CICHY zmartwił tym prądożernym charakterem zestawu

Coś już napisał Awatar goran

Domyślnie

spokojnie miałem na myśli "wymieniony przez Ciebie zestawik"
    chyba o tym pisałem w innym wątku ale miałem problemy z tymi pixelami ... dosyć dziwne zresztą. wgrałem nowy soft do C7D i jak ręka odjął.

Najpierw jechałem na panasonicach CR2 z allegro (ok. 6pln/szt)
    Później kupiłem taką ładowarkę: http://www.milhunt.pl/sklep/adowarka...ire-p-383.html
    i aku gdzieś na ebay (CR2 ultrafire 800 mAh). Jak że mam sporo tych aku to ładowałem może 2 razy dopiero
    7D, 5D2, 16-35, 35, 50, 85, 135, 70-200

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez goran Zobacz posta
    spokojnie miałem na myśli "wymieniony przez Ciebie zestawik"
    chyba o tym pisałem w innym wątku ale miałem problemy z tymi pixelami ... dosyć dziwne zresztą. wgrałem nowy soft do C7D i jak ręka odjął.

Najpierw jechałem na panasonicach CR2 z allegro (ok. 6pln/szt)
    Później kupiłem taką ładowarkę: http://www.milhunt.pl/sklep/adowarka...ire-p-383.html
    i aku gdzieś na ebay (CR2 ultrafire 800 mAh). Jak że mam sporo tych aku to ładowałem może 2 razy dopiero
    dzięki wielkie za podpowiedz. Zdecydowałem się na zakup akumulatorków i ładowarki w sklepie gdzie kupiłem zstaw pixel knight. W poniedziałek dotrą zobaczymy jak się będą spisywały, bo wyglądają dość archaicznie:P

Uprawnienia umieszczania postów