Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1745

Wątek: Bezprzewodowe wyzwalanie lamp

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    zasięg jest pewny na co najmniej 150 m.
    Sprawdzałeś ten zasięg? Jeśli tak, to w jakiej dokładnie konfiguracji? Ja muszę powiedzieć, że w moich egzemplarzach zasięg mnie rozczarowuje. Mam tylko 2x TT5 i nie mam jak porównać z innym zestawem ale:

- z 580ex mam zasięg rzędu 15m
    - z 580ex2 rośnie do ok 40m
    - z 430ex2 jest największy - coś koło 50m.

W sumie to chętnie bym się z jakimś posiadaczem PW z Warszawy umówił na jakieś testowanie i porównanie, bo może muszę reklamować.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Sprawdzałeś ten zasięg? Jeśli tak, to w jakiej dokładnie konfiguracji? Ja muszę powiedzieć, że w moich egzemplarzach zasięg mnie rozczarowuje. Mam tylko 2x TT5 i nie mam jak porównać z innym zestawem ale:

- z 580ex mam zasięg rzędu 15m
    - z 580ex2 rośnie do ok 40m
    - z 430ex2 jest największy - coś koło 50m.

W sumie to chętnie bym się z jakimś posiadaczem PW z Warszawy umówił na jakieś testowanie i porównanie, bo może muszę reklamować.
    sprawdzałem - w sumie raz niedługo po zakupie tylko dla zaspokojenia własnej ciekawości bo mi zasięgi niepotrzebne
    na pewno to było 5d2 i 580ex2 - i tt1 i tt5 - odległość około 150m (po słupach liczone) - lampa za każdym razem błyskała i naświetlenie było ok.. dalej nie chciało mi się iść bo trzeba było by w krzaki wleźć i kadr w obiektywie był już za duży bo 200mm już obejmowało za dużo..
    chociaż co do zasięgów to jak coś z 20-30m działa dobrze to wystarczy bo pewnie 99% użytkowników nie będzie więcej potrzebne..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Coś już napisał Awatar Beny!

Domyślnie wyzwalanie via fotocela

Chcialbym sie tylko upewnic
    Czy ustawiajac na manuala, 1/16 lampe 430EX a lampy (quantuum) dam na fotocele, to czy wyzwoli sie?
    Nie ma zadnych problemow z tym?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Wersja 430 to I
    Ostatnio edytowane przez Beny! ; 01-11-2010 o 11:03 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów