Jako pilot do aparatu idzie nimi zrobić serię?
Jako pilot do aparatu idzie nimi zrobić serię?
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Na jakiej puszce?
Jaka to różnica na jakiej?
Spust migawki działa na zasadzie zwarcia styków, we wszystkich puszkach.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Puszki różnią się jedynie kształtem wtyczki wężyka.
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 05-04-2010 o 09:54 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
I liczbą fpsów. Gdzieś kiedyś oglądałem filmik o fotografie koszykówki który używał PW i 1dIII i się wkurzał na PW, bo robiło mu co drugą klatkę w serii (nie 10fps, tylko 5). Jestem ciekaw, czy ten twój nadajnik przekazuje sygnał 1:1 (ty trzymasz naciśnięte = odbiornik zwiera nieustannie), czy są jakieś przerwy, taktowanie czy cuś.
---Moje zdjecia na FB---
Nie mam (hmm...) oscyloskopu (? pewnie tym szłoby sprawdzić ciągłość sygnału) na własność![]()
Można podłączyć do wejscia mikrofonowego karty dzwiękowej i zapisać sygnał z odbiornika lub nadajnika jako plik wav. Potem odsłuchać lub sprawdzić wykres w programie do obróbki dzwięku. Niestety, przeszukałem wszystkie szuflady i przejściówkę mi wcięło więc nie sprawdzę.
---Moje zdjecia na FB---
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
---Moje zdjecia na FB---