To może takie głupie pytanie ode mnie na początek: próbujesz ją wyzwolić radiowo, tak? A masz do tego założony na sankach aparatu nadajnik YN-E3-RT?
600D nie ma wbudowanego kontrolera radiowego do zdalnego sterowania lampami - może jedynie sterować lampami za pomocą sekwencji błysków wbudowanej lampki. Żeby to zadziałało koniecznie trzeba zachować widoczność obydwóch lampek między sobą - lampa wyzwalana zdalnie musi widzieć błysk lampki wbudowanej. Teraz nie wiem tylko, czy YN-600EX-RT da się tak wyzwolić przez 600D. Patrząc na załączone zdjęcie wyświetlacza tej lampy, to masz ją ustawioną do komunikacji radiowej, więc coś tam trzeba pewnie poprzestawiać w jej menu. Nie powiem Ci co dokładnie, bo nie mam takiej lampy.
W każdym razie mogę Ci napisać, ze na 100% YN-600EX-RT można wyzwolić radiowo tylko za pomocą innej 600EX-RT (Yongnuo lub Canona) bądź nadajnika E3-RT (Yongnuo bądź Canona). Jeśli nie masz takiego nadajnika bądź drugiej lampy, to o radiowym wyzwalaniu możesz chwilowo zapomnieć.