Jak już wielokrotnie napisano fotocela jest lekiem na czas synchronizacji, znalazłem tylko jedną uwagę: "Jak zapewniają sprzedawcy działa z wieloma lampami, jednak tak nie jest".
Jak już wielokrotnie napisano fotocela jest lekiem na czas synchronizacji, znalazłem tylko jedną uwagę: "Jak zapewniają sprzedawcy działa z wieloma lampami, jednak tak nie jest".
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.
Witam
mam pytanie czy komuś zestaw pixel knight z 5D Mark II i lampa 580 EX II też nie synchronizował na czasach dłuższych od 1/250 , z krótkimi czasami działa bez zarzutu, ale w momencie zmiany czasu na dłuższy do wyżej podanego błysk się wyzwala ale nie jest rejestrowany ...czy ktoś wie dlaczego ?
Z góry dziękuję za informację
Witam,
szukam czegoś taniego do sprzętu z tematu. Czy znajdę coś do 200, 300 zł?
chińskie tylko
5D x2 | 28+50+85
http://www.canon-board.info/lampy-bl.../index135.html
Temat przyklejony w odpowiednim dziale...
potrzebujesz z TTLem czy bez?
jeżeli w tej cenie jest coś z TTL to się przyda. Jeżeli nie ma to sobie poradzę bez.
Yongnuo RF-602 mogę polecić z czystym sumieniem, ale on nie przenosi TTL-a. Jest też nowszy RF-603, ale nie korzystałem.
Dzięki. A czy muszę coś do tego zestawu dokupić? Chce tego używać w plenerze. Lampa będzie stała na statywie z boku i chcę ją po prostu wyzwalać. Jakimś wielkim problemem nie będzie dla mnie co jakiś czas podejście do lampy i zmiana siły błysku.