Strona 58 z 175 PierwszyPierwszy ... 848565758596068108158 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 580 z 1745

Wątek: Bezprzewodowe wyzwalanie lamp

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

Ja również kupowałem w HK, za około 170zł za zestaw z dwoma odbiornikami, u tego sprzedawcy. Paczka dotarła po niecałych dwóch tygodniach. Na kolejną paczkę (następny zestaw RF-602 i kilka kabelków) czekałem ok. 3 tygodni. Także nie widzę powodów, aby kupować w Polsce

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

uzytkownik dslrstation na ebay
    po zwyzce kursu zestaw z 3 odbiornikami wychodzi < 200pln
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ojj - wlasnie zauwżyłem, że dochodzą koszty wysyłki. faktycznie najlepiej chyba kupić od producenta - z posta powyżej
    Ostatnio edytowane przez skoku ; 27-05-2010 o 14:10 Powód: Automerged Doublepost
    "Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli"

Bywalec
    Miasto
    kraków

Domyślnie

kurcze.. zamowilbym http://cgi.ebay.pl/RF602-RF-602-for-...item255ae21953 wyjdzie teraz jakies 185 zł z 2 odbiornikami.. ale nigdy nie kupowalem nic z HK, mała obawa jest, a 2stówy piechotą nie chodzą

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez k4cper Zobacz posta
    kurcze.. zamowilbym http://cgi.ebay.pl/RF602-RF-602-for-...item255ae21953 wyjdzie teraz jakies 185 zł z 2 odbiornikami.. ale nigdy nie kupowalem nic z HK, mała obawa jest, a 2stówy piechotą nie chodzą
    Bez obaw, to uczciwy sprzedawca. Równiez u niego kupowałem.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

Tez sie zastanawialem, ale zadnych problemow z tym nie bylo, paczka 2-3tyg. U tego sprzedawcy zamawialem, wiec raczej nie ma sie czego bac.

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Witajcie, jestem tu nowy, a więc z góry przepraszam gdyby pytanie się zdublowało (choć trochę przekopałem forum). Generalnie, czy ktoś was miał już do czynienia z puszką EOS 7D i i zamontowanym w niej bezprzewodowym wyzwalaczem lamp speedlite? Właśnie jestem na etapie zakupu tego sprzętu i stanąłem przed trudnym dylematem, albo lepsze szkło, albo lepsza lampa... Czy ktoś może wie jak by się sprawowała 430 exII z tym wyzwalaczem. Bo z tego co wiem, 430 działa bezprzewodowo, ale tylko jako slave, więc nie wiem czy mógłbym jej używać nie zakładając jej na korpus i jednocześnie nie błyskac żadną inną lampką?
    Będe ogromnie wdzięczny za pomoc.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A to 7d nie ma sterowania lampami już w sobie? RTFM!

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    A to 7d nie ma sterowania lampami już w sobie? RTFM!
    Tak się składa, że ma.
    EOS + Speedlite

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tak mi się zdaje że micles nie doczytał posta kolegi alvarezza. Kolega alvarezz jest świadomy że 7D ma sterowanie lampami, tylko dopytuje się jak to dokładnie działa, czyli czy 7D wyzwoli mu 430 EX II bez lampy na sankach.
    Odpowiedź najlepiej niech podadzą użytkownicy 7D korzystający z takiego rozwiązania.
    Mi się wydaje że wyzwoli po prostu za pomocą lampy wbudowanej w body i na upartego bez błysku - emitując tylko podczerwień sterującą... ale ja tylko teoretyzuję.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alvarezz Zobacz posta
    Generalnie, czy ktoś was miał już do czynienia z puszką EOS 7D i i zamontowanym w niej bezprzewodowym wyzwalaczem lamp speedlite?
    Faktycznie Vitez, masz rację. Przeczytałem "na" zamiast "w" i od razu pomyślałem o ST-E2.

Zatem naprawiam swój błąd i :
    http://cpn.canon-europe.com/content/...transmitter.do

Strona 58 z 175 PierwszyPierwszy ... 848565758596068108158 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów