Zainstaluj nowy soft. Jest kompatybilny z poprzednimi modelami aparatow ...
- .. -
Mogli byście poratować także mnie w wyborze uniwersalnych wyzwalaczy do lamp studyjnych jak i systemowych. Od niedawna jestem w tym systemie i powoli ogarniam jego niuanse. Mam 5DMKII i do niego chcę dokupić lampę 600EX-RT. Nie chcę starszego modelu bo w następnym roku planuje zakup MKIII. Canonowski wyzwalacz do 600 niezbyt mi pasuje bo chciałbym mieć jeden, a nie dwa (ten do systemówki a ten do studyjnych). Zainteresował mnie Phottix Odin, ale nigdzie nie mogę znaleźć czy będzie on dobrze współpracował z systemową 600 a potem jeszcze z MKIII. Oczywiście najlepiej jakby w pełni wykorzystywał możliwości sprzętu z TTL i HSS. Jeśli są do tego sprzętu inne działające dobrze rozwiązania i do tego tańszeto chętnie wykorzystam.
Wlasnie odebralem YN622C, wiec w lykend zobacze co sie da z tego wyciagnac. W manualu stoi ze dziala i z systemowa 600EX(RT) i 5MKIII. Jest wyjscie PC wiec lampy studyjne tez da sie wyzwolic. Wiecej napisze po weekendzie.
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.
Czekam z niecierpliwością!
6d / 40d / Samyang 14 / Sigma 35 / 85L / Pocket Wizard
To ja też poczekam z niecierpliwością na testy![]()