Myslalem ze to HSS dziala tylko z lampami co maja HSS...
Tylko ze to jest pierwszy raz jak trafiam na taka informacje. Wczesniej szukalem w sieci i pytalem ludzi zajmujacych sie sprzedaza tego - informacje a raczej dezinformacje jakie dostalem doprowadzily do niezlege metliku z ktorego nic nie wynikalo. W takim razie jak mi sie kupi to sam przetestuje.
5D markII | 24-70/2.8 L | 580EXII | 420EX | Sekonic 358 | Pixel King i reszta chińszczyzny
1/8000....shiiii-
tu widać lepiej:
5D markII | 24-70/2.8 L | 580EXII | 420EX | Sekonic 358 | Pixel King i reszta chińszczyzny
ostatnio wpadl mi w rece najnowszy produkt pixel'a, czyli wyzwalacz i odbiornik king, jak ktos ma jakies pytanka to moge chetnie potestowac [i bez tego tez sie przymierzam do malego testu]
do tego posiadam takie wyzwalacze jak na zdjeciu, wiec moge testowac mieszanie, wzajemne podlaczanie, wyzwalanie itd - do dyspozycji lapmy studyjne jak i 580EXII
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
Skoro się polecasz to ja mam prośbę... Pixel kingi z dwiema lampami systemowywmi... Sprawdź czy w opcjach ustawien bezprzewodowych, mozesz zmienić i ZATWIERDZIĆ stosunek odpalenia lamp w ETTLu.
Dzięki.
o ile druga lampe systemowa (430EXII) moge miec na jutro to pixele kupilem w podstawowym zestawie czyli 1 nadajnik i 1 odbiornik do testow, jak mi sie spodoba to jeszcze 2 nadajniki sa w planach
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6