Statyw byl ustawiony na tej samej wysokosci, ale fakt faktem zdjecia byłu robione z innch poziomow, poniewaz podłoga ma tam 3 poziomy. W sumie to nie pomyślałem, zeby to zniwelowac. Dzieki za uwage
Zgadza się, ze temp to ok 2700K jednak przy takich ustawieniach nie oddałbym klimatu. Chodziło o cieple zdjecia.
Ja niestety nie miałem wpływu na urzadzenie tego pubu. Co do tego mostu to jest dla niego uzasadnienie, poniewaz nazywa sie on WrocLove i reklamuje sie jako miejsce spotkan dla osób kochajacych Wrocław
No to moze byc ciekaweZamieszczone przez Slider
Zdjecia mam w rawach, wiec balansem bieli moge sie bawic dowolnie, ale ten sposób moze byc efektowny dla jpg
![]()
Dokładnie ten sam tutorial ostatnio widziałem. W sumie efekt bardzo ciekwayZamieszczone przez robgr85
Od niedawan interesuje sie panoramami sferycznymi. Niestety nie bede maił w najblizszym czasie mozliwosci zrobic tam takiej panoramy bo wyjezdzam, ale takie rzeczy zawsze ciekawie wygladaja i przyciagaja
Dzieki wszystkim za odpowiedzi i rady
PS. ostatnio trafilem na 'ciekawe' panoramy TUTAJ. Niektore sa 'przerazające' (szczególnie jak ktos gral w Call of Duty 4