[~21~] Twierdza w Chocimiu
C30D+KIT@18 f/3.5 1/800 ISO100
Ale zdjecia samej twierdzy masz oczywiście?nie wiem czemu tak dużo zdjęć z Chocimia przedstawia właśnie te otaczające ją pagórki... trawa tam jest bardziej zielona czy co?
Zamek za bardzo odrestaurowany?
![]()
Mając w pamięci samą budowlę, która mnie naprawdę zachwyciła (szczególnie piwnice), to zdjęcie jest jakieś takie nijakie... no i jeszcze ta winieta - przepraszam, ale po naoglądaniu się dzisiaj plfoto mam jej stanowczo dość
Czekam na więcej materiału z Ukrainy(miał być jakiś reportaż...?)
hehe, no tytul zdjecia juz w kliku miejscach wzbudzil 'zainteresowanie'no coz, moze nietrafny ale obrazuje miejsce, gdzie jest mostek i gdzie prowadzi ;p
co do miejsca to jest ono rzeczywiscie piekne. Wogóle Ukraina jest przecudnym miejscem i polecam wszystkim jej odwiedzenie.
CO do fotoreportazu, to bedzie, ale nie wczesniej niz w lipcu, bo mam sesje i obrone pracy mgr, wiec troche tego wszystkiego (nie wspominajac o pracy i kobiecie ktorych zaniedbywac niemoge
co do podziemi to podrzucam jedna fotke, a na reszte musicie troche poczekac
[~22~]
C30D+KIT@21 f/3.5 1/30 ISO1600
ps. czesc zdjec 'reporterskich' z tego wyjazdu, niestety nieobrobionych, tu: http://picasaweb.google.pl/eliasz.sztalt/Ukraina
Ostatnio edytowane przez Elajasz ; 08-06-2008 o 14:41
Galeria na CB
No i zrobiłem moj pierwszy ślub. Na szczęście byłem jako 2 fotograf i nie było presji, bo to Ślub kuzynki byl i wiedziełem, że zdjecia moga nie wyjśćChociaż z 2 strony nie chciałem przeszkadzac ani panu, ktory na tym weselu zarabiał, ani młodym i troche tak na uboczy stałem wiec nie zawsze bylo jak podejsc.
Ocencie kilka
[~26~]
[~27~]
[~28~]
[~29~]
[~30~]
[~31~]
[~32~]
Pozniej moze jeszcze cos dorzuce
PS. Całosc robiona Canonem30D, Tamronem 17-50 i Canonem 85 1.8
Galeria na CB
26 - co to za efekty specjalne na 2 planie?
30 - myślę, że przy nieco większej GO pan młody zmieściłby się w polu ostrości i wyglądało by lepiej (żeby chociaż był mniej nieostry - jak na 32), zresztą, samo ujęcie bardzo podobne jest do 34
31 - intrygujące
33 - brzydki cień na twarzy panny młodej, wg mnie to trochę powtórka z 32, które ma jednak ładniejsze światło