Strona 15 z 19 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 186

Wątek: 'jak powiedziec zonie o nowym tele'.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal Zobacz posta
    No dobra, ale jakie to ma znaczenie?
    Naprawdę chcesz mi wmówić, że normalny dorosły człowiek nie zapamięta/odróżni "17-85" albo "17-40"?
    Albo że jedne jest czarne i długie, a nagle się pojawia białe i długie? :-)
    Ty nie zrozumiesz mnie a ja Ciebie ;-) .. moja zone tyle obchodzi to co pisze na obiektywie co oznaczenia oleju ktory co jakis czas kupic do samochodu ;-)

Poza tym z takimi żonami, chyba nie ma potrzeby "przemycania" sprzętu, bo skoro ją nic nie obchodzi, to co za problem?
    strzezonego ... ;-) ...

A to co napisałeś to nie brak zainteresowania fotografią, tylko brak zainteresowania zabawkami męża, tudzież wydatkami męża.
    jak zwal tak zwal ;-)

Jeśli żona się zupełnie nie interesuje sprzętem fotograficznym, nie powinna mieć pomimo tego problemów ze sprawdzeniem choćby cen sprzętu :-)
    gdyby chciala pewnie problemow by nie miala :smile:

Ja nie wiem - Ty chyba ciągle mylisz zupełne niezainteresowanie żony Twoimi zabawkami (co napisałeś wyżej), z podstawowymi umiejętnościami potrzebnymi do życia człowiekowi :-)
    I owszem - znam mnóstwo żon niezainteresowanych zupełnie sprzętem fotograficznym (zainteresowanie sprzętem, a fotografią, to nie to samo), ale większość z nich bez problemu rozróżni 2 obiektywy albo sprawdzi ich cenę (jeśli tylko chcą i jest im ta wiedza do czegoś w danej chwili potrzebna :-)
    i znow sam sobie odpowiedziales - jesli jest im potrzebna.. widocznie nie wszyscy maja taka potrzebe

Ogólnie to temat bardziej mnie śmieszy niż pasjonuje, bo jakiś czas temu w pracy też miała miejsce podobna dyskusja i wypowiedzi większości mężów były podobne do tych w tym wątku :-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ogólnie to temat bardziej mnie śmieszy niż pasjonuje, bo jakiś czas temu w pracy też miała miejsce podobna dyskusja i wypowiedzi większości mężów były podobne do tych w tym wątku :-)
    Ale zgodzisz się, że w gruncie rzeczy nie chodzi o to jak, ale czy? I wtedy nie bardzo jest o czym na serio dyskutować...
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

ostatniego posta pisalem "w biegu" a ze edytowac nie mozna to jeszcze takie male sprostowanie ;-)

"bialych" nie uzywam - nawet L u mnie sa tylko czarne wiec takie rzeczy jak podejrzany kolor w moim przypadku odpadaja ;-) .. a co do samej fotografii - wiele razy probowalem jakos moja malżowinkę przekonac (co ulatwilo by tez ew. zakupy) ale wszelkie proby spelzly na niczym.. brak zainteresowania sprzetem to pochodna braku zainteresowanie fotografia.. moja żona ma swoje zainteresowania i wspolne plenerki przed wschodem slonca nie wchodza w gre :neutral:

i pewnie, ze najlepszym wyjsciem bylyby wspolne zakupy ale sam przyznaj - trudno oczekiwac od kogos kogo fotografia/sprzet wcale nie obchodzi stwierdzenia w stylu "tak Kochanie, kup sobie ten obiektyw za kilka tys. - na pewno Ci sie przyda - ma ladny kolor i wyglada "profesjonalnie" :wink:

i dlatego niestety trzeba kombinowac :-?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

ojjj chłopaki....każdy z Was zna swoją kobiete i wie co jest lepsze...czy ukrywanie, czy podmienianie czy wyciagniecie kobiety na wspólne zakupy
    ale co fakt to fakt, że jak ktoś się nieinteresuje fotografią ani sprzętem foto...to różnic nie zauważy..chyba że to jakieś radykalne zmiany..np z black na white a żony jak kochaja to wyczują, że mąż ma nową zabawke albo coś ukrywa bo to widać...

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kropelka_ona Zobacz posta
    ...ale co fakt to fakt, że jak ktoś się nieinteresuje fotografią ani sprzętem foto...to różnic nie zauważy..chyba że to jakieś radykalne zmiany..np z black na white ...
    Moja lepsza połówka to raczej nie zauważy, jako że posiadam w Systemie EOS 4 body, 11 szkiełek, extender i coś tam jeszcze a do tego "innosystemowe" graty... sam się czasami gubię :-)
    Co więcej, jak przytargam do domu coś nowego to się zawsze chwalę, ale jakoś nie wzbudza to jej zainteresowania :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Maximus
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomdz Zobacz posta
    Kochanie, mam dwie wiadomości - dobrą i złą. Dobra - wygrałem body/obiektyw (niepotrzebne skreślić)!!! A teraz zła - ukradli mi ..... złotych. (( To byli baaardzo źli ludzie ;-)

kupuje to

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maximus Zobacz posta
    kupuje to
    Ty czy żona?
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

mataczenie, mijanie sie z prawda, podmiannki. nie ma innej drogi.

Coś już napisał Awatar lemina
    Miasto
    Nie z Polski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    mataczenie, mijanie sie z prawda, podmiannki. nie ma innej drogi.
    Ty tak poważnie? Jeśli tak, to uważam, że to żałosne jest i tyle.

W ogóle wątki typu jak ten są żałosne. Ręce po prostu opadają.
    Ostatnio edytowane przez lemina ; 01-03-2008 o 10:17

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lemina Zobacz posta
    Ty tak poważnie? Jeśli tak, to uważam, że to żałosne jest i tyle.

W ogóle wątki typu jak ten są żałosne. Ręce po prostu opadają.
    twoje zdanie masz prawo.

ja po prostu dbam o spokoj i zdrowie psychincze domownikow (zony na razie nie planuje).

Strona 15 z 19 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów