Strona 9 z 19 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 186

Wątek: 'jak powiedziec zonie o nowym tele'.

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

O łotry!
    To ci popadłam w koleżeństwo!
    No to - jako znający sie na męskiej naturze - doradźcie mi, jak przekonać męża, że 27-70 jest mi o wiele bardziej potrzebny niż nowy płaszcz..
    Bo jak nie..
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    24-70 oczywiście )
    Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 13-02-2008 o 18:43 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    O łotry!
    To ci popadłam w koleżeństwo!
    No to - jako znający sie na męskiej naturze - doradźcie mi, jak przekonać męża, że 27-70 jest mi o wiele bardziej potrzebny niż nowy płaszcz..
    Bo jak nie..
    24-70 oczywiście )
    27-70... 24-70... mąż i tak się nie zna. A chłopa najlepiej.. płaczem?

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

No to - jako znający sie na męskiej naturze - doradźcie mi, jak przekonać męża, że 24-70 jest mi o wiele bardziej potrzebny niż nowy płaszcz..
    Porównaj szkło, któego używasz obecnie do samochodu marki której on nie znosi :-)

P.S. Dwie godziny temu zakomunikowałem swojej przyszłej żonie że nie będzie nowej kanapy i foteli bo ja sobie muszę kupić FF - przyjęła do wiadomości, ale chyba nie zrozumiała :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez terminator Zobacz posta
    No tak, ale to trochę niehumanitarne rozwiązanie...

Smile

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Porównaj szkło, któego używasz obecnie do samochodu marki której on nie znosi :-)

P.S. Dwie godziny temu zakomunikowałem swojej przyszłej żonie że nie będzie nowej kanapy i foteli bo ja sobie muszę kupić FF - przyjęła do wiadomości, ale chyba nie zrozumiała :-)
    McGyver, niezle. Ale mnie osobiscie tez zalezy na skonczeniu remontu chaty.
    W tym momencie FF,to dla mnie cale poddasze zrobione, i jak narazie udaje mi sie od tej mysli uciekac, chociaz jest ciezko.
    A jak juz cos kupuje to..wyciagam jakies inne rzeczy z szafki,plecaka i stawiam na barze, jak pyta co robie to mowie ze jutro mam sie z kims w firmie spotkac bo moze sie zamienie na cos innego.I tak niewie co jest w moim plecaku.
    Potem mowie ze swietny interes zrobilem itd.
    A jak pyta pozniej czy to nowe (rzeczy ktorymi sie niby zamienilem) to mowie prawde: Kochanie to juz strasznie dawno kupilem.Przeciez prawda, co nie?
    C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Dwie godziny temu zakomunikowałem swojej przyszłej żonie że nie będzie nowej kanapy i foteli bo ja sobie muszę kupić FF - przyjęła do wiadomości, ale chyba nie zrozumiała :-)
    Kupuj przed ślubem, bo jak powtórzysz po, to na pewno zrozumie...

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Kupuj przed ślubem, bo jak powtórzysz po, to na pewno zrozumie...
    Raczej już nie zdążę .... ale zawsze mogę jeszcze przed nabyć analogowego Eosa 5, któremu którejś nocy w niewyjaśniony i tajemniczych okolicznościach przybędzie w nazwie "D" :-)

Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez terminator Zobacz posta
    Trochę się zna, a do pięciu - jako matematyk - bez trudu policzy. No a płacz odpada - umarłby ze śmiechu
    Jedziemy dalej..
    On nie zna się na samochodach w ogóle, zna się na poważnej matematyce, a tam wszystko jest absolutnie doskonałe. Jeździ wyłącznie rowerem, ewentualnie pociągiem, jeśli powyżej 200 km.
    Zbyt łatwymi poradami zbywacie mnie Koledzy!

Hmm.. Poszedłeś na całość
    A mi się przypomniało, że też gadaliśmy o jakichś nowych kanapach..
    To przegrane mam!
    FF powiadasz?
    No teraz to mi się przypomniało czym fotografuję..
    A niech to!
    Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 14-02-2008 o 09:42 Powód: Automerged Doublepost

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

On nie zna się na samochodach w ogóle, zna się na poważnej matematyce, a tam wszystko jest absolutnie doskonałe. Jeździ wyłącznie rowerem, ewentualnie pociągiem, jeśli powyżej 200 km.
    Zbyt łatwymi poradami zbywacie mnie Koledzy!
    To porównaj sprzęt, który posiadasz do skryptów do matematyki, wydawanych przez Politechnikę Wrocławską, wtedy zrozumie na pewno
    Hmm.. Poszedłeś na całość
    Trzeba mieć w życiu jakieś priorytety, zwłaszcza że jako landszafciarz specjalizujący się w górach nie spędzam za dużo czasu w domu... a jak już jestem to i tak siedzę przed monitorem wywołując RAW-y albo czyszczę sprzęt, więc za bardzo nie przyglądam się temu co stoi po kątach :-)

Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

To porównaj sprzęt, który posiadasz do skryptów do matematyki, wydawanych przez Politechnikę Wrocławską, wtedy zrozumie na pewno
    Hihi... Popróbuję
    Obawiam się jednak, że nawet jeśli pojmie, to powie: "dopiero co wydałaś na zabawki prawie moją półroczną pensję na uczelni!"
    Trza mi się chyba przyczaić troszke

Trzeba mieć w życiu jakieś priorytety, zwłaszcza że jako landszafciarz specjalizujący się w górach nie spędzam za dużo czasu w domu... a jak już jestem to i tak siedzę przed monitorem wywołując RAW-y albo czyszczę sprzęt, więc za bardzo nie przyglądam się temu co stoi po kątach :-)
    A właśnie - jak jesteśmy przy siedzeniu nad zdjęciami...
    Masz jakieś argumenty na obronę przed czyms takim:
    - Ja też tu mieszkam!
    - Normalne kobiety to... (tu wstawić dowolną czynność domową szowinistycznie pojmowaną jako "babska")
    - Jak można tyle kasy wydawać na zabawki, a nie mieć porządnych butów (czytaj - szpilek)
    - W twoim wieku to już wypda spoważnieć!

(i podobne)

Będę wdzięczna, bo mój repertuar odpowiedzi sie kurczy, a jego repertuar - rozwija!!

Strona 9 z 19 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów