Strona 8 z 19 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 186

Wątek: 'jak powiedziec zonie o nowym tele'.

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    rzucić palenie, a całe pieniądze co zawsze na fajki szły przeznaczać dla siebie - ok. 2500 rocznie.
    Ech... szkoda, że nie palę... :-)
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Zacznij a pózniej rzuc :P

salonmops
    Guest

Domyślnie

mam te same problemy,ale
    baba głupie zwierze jak powiesz ,ze kupiłes okazyjnie aparat za powiedzmy 300zł to chyba nic Ci nie zrobi i tak sie nie zna ja tak robie i wszystko jest ok
    gdyby tylko wiedziała ile wydaje $$$ na zabawki po****dłaby na zdrowiu psychicznym:-D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    ale moja propozycja jest następująca - rzucić palenie, a całe pieniądze co zawsze na fajki szły przeznaczać dla siebie - ok. 2500 rocznie.
    jak na razie na plastry wydaję mniej niż na fajki - więc już oszczędzam! tylko to potrwa ... oj potrwa

metoda? mówię wprost, jak na razie najwspanialsza nie wyprowadza się do matki i nie grozi rozwodem
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez salonmops Zobacz posta
    mam te same problemy,ale
    baba głupie zwierze (...)
    Muszę przyznać, że twoja teoria wzbudza we mnie mieszane uczucia. Trzeba było gosposię zatrudnić, układ byłby klarowniejszy.
    Ostatnio edytowane przez joshua ; 05-02-2008 o 23:00 Powód: Automerged Doublepost
    | http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sbogdan1 Zobacz posta
    Ja po zakupie e L izabet powiadomiłem oficjalnie że to jest lokata kapitału z niewielką utratą wartosci

O widze że nie byłem odkrywczy Ja też tak ostatnio lokuje - w sumie mniejsze straty niż na giełdzie

Coś już napisał

Domyślnie

biedne te nasze zony
    30D+pare szkiełek

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak byłem żonaty, to metodą na "pieniądze z niepalenia" też co nieco się kupiło. Niestety, palę do dziś, a żona to już przeszłość
    Niebawem dokupuję 85-tkę i coś białego...
    C-F-K - forever

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    ... a żona to już przeszłość ...
    Wszystkich nas to czeka

Bywalec

Domyślnie

Czeka, nie czeka? W pewnych okolicznościach brak żony to duża zaleta. Czasem dziwię się młodym, że tak nierostropnie pchają się w trwałe związki. A później problem z ukryciem kolejnego zakupu.
    Tylko Canon. Po 30 latach uzbierało się tego sporo

Dopiero zaczyna

Domyślnie

hehehee wiecie tak przebrnełam przez ten wątek...i podziwiam Was za...twórcze i pomysłowe podejście do tematu
    dziwicie się, że tak trudno babe przekonać...a odwróćcie sytuacje też mielibyscie obiekcje na ich miejscu...
    a co do tematu...to sposób na marudzenie chyba byłby najlepszy i najpierw pokazanie czegos drozszego a potem "zjechanie" na np tańsze szkiełko(jeśli zona sie nie zna)...dobrym sposobem jest zarazenie fotografia..tylk oto bardzo ryzykowne....bo mozna stracić aparacik a babie jak sie cos spodoba to tak łatwo nie odda

Strona 8 z 19 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów