Strona 3 z 19 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 186

Wątek: 'jak powiedziec zonie o nowym tele'.

Początki nałogu Awatar Jacek Deka
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CamelXP Zobacz posta
    Proponuję przykleić wątek i zrobić do niego dostęp wyłącznie osobnikom płci męskiej tak na wszelki zaś

Żeby nie było OT

Ja z własną kasą mogę robić co chcę, ale wejście w posiadanie własnej, na tyle dużej kasy jest problematyczne. Z tego względu ustaliliśmy, że caaaaałaaaa kasa z oddawanych do sklepu butelek po piwie jest dla mnie I teraz zgadnijcie jaka jest moja druga pasja?
    I kobiety mają tu wstęp ? dobre...

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek Deka Zobacz posta
    I kobiety mają tu wstęp ? dobre...
    Wybacz, nie bardzo kumam "o so chozi?"
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Początki nałogu Awatar Jacek Deka
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Wybacz, nie bardzo kumam "o so chozi?"
    Oj CamelXP, CamelXP myślisz, że kobiety tu nie zajrzą, bo to tylko dla płci męskiej ?

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Ja z własną kasą mogę robić co chcę, ale wejście w posiadanie własnej, na tyle dużej kasy jest problematyczne. Z tego względu ustaliliśmy, że caaaaałaaaa kasa z oddawanych do sklepu butelek po piwie jest dla mnie I teraz zgadnijcie jaka jest moja druga pasja?
    zbieranie butelek? ;-)
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    zbieranie butelek? ;-)
    k**** wiedziałem że ktoś tak mnie zrozumie
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

nie wiem skad wy macie takie problemy.

u mnie w rodzinie, to najlepsza z zon miewa nieplanowane wypadki. ja planuje zawsze z wyprzedzeniem. jak potrzebuje cos kupic to siadam z najlepsza z zon i licze, przy ktorej kolejnej wyplacie znajdzie sie "luzik finansowy" na XYZ. no i sie znajduje. czasem za 3 miesiace, czasem pozniej, a czasem szybciej, jak wpada jakas fucha.

jedyny moment, kiedy sam parlem ostro na zakup to byl w te wakacje korpus, po tym jak mi 10D padlo a w budzecie rodzinnym bylo malo kasy. po miesiacu patrzenia na mnie jak sie snuje i przegladam ulotki/allegro, najlepsza z zon przydybala mnie po powrocie z pracy i zarzadzila wycieczke do Fotojoke'a po 30D, bo "juz nie moge patrzyc sie jak meczysz i brzeczysz, wiec wezmy to na raty i przynajmniej bedziesz mogl cos pofocic (i przestaniesz mnie wk... )".

inna kwestia, ze ja po prostu nie mam pedu do obkupowania sie sprzetem. a teraz, kiedy w plecaku mam to co potrzebuje, to w zasadzie temat przestal istniec. byle tylko pogoda byla i checi
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 30-01-2008 o 14:00
    www albo tez flickr

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek Deka Zobacz posta
    Oj CamelXP, CamelXP myślisz, że kobiety tu nie zajrzą, bo to tylko dla płci męskiej ?
    No więc właśnie nie mówię o zakazie, a o weryfikacji na podstawie jakiegoś niezależnego czynnika, np odcisk jakiejś części ciała, którą mają mężczyni, a nie mają kobiety

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ja tam postanowiłem się obkupić jeszcze przed zmianą stanu cywilnego, moja prawie żona póki co nic nie gada i twierdzi że to moja sprawa na co wydaje kasę którą sam zarabiam ale.... nie potrafi zrozumieć że 2kzł za szkiełko to jest mało a 1,5 kzł za lodówkę to jest dużo :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar czajna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Ja tam postanowiłem się obkupić jeszcze przed zmianą stanu cywilnego, moja prawie żona póki co nic nie gada i twierdzi że to moja sprawa na co wydaje kasę którą sam zarabiam ale.... nie potrafi zrozumieć że 2kzł za szkiełko to jest mało a 1,5 kzł za lodówkę to jest dużo :-)
    Też mam taki zamiar, obkupić się przed i po ślubie mieć już to z głowy, ale zobaczymy czy mi to wyjdzie
    30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

No, ja to mam już tylko 2,5 miesiąca ale nie jest źle bo zostało mi tylko jedno szkiełko do wymiany :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Strona 3 z 19 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów