to i dobrze, nie bedzie Ci ich podbieral
A jak kupi nikona to ... jego pech![]()
a ja uwazam ze kobiety kupuja tyle niepotrzebnych rzeczy ze nasze "przemyslane", "niezbedne" zakupy nie powinny je dziwic..... a najlepsza metoda to miec wlasna kase a nie przelewac wszystkiego na "wspolne" kontowtedy nikt nie bedzie mial prtensji.....
pozatym jak oswoisz kobitke z zamiarem kupienia czegos to tez latwiej, One nie lubia niepewnosci, i generalnie zaskoczenia w stylu "z czego splacimy rate"
Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, Yongnuo
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
eee.. wystarczy router wi-fi i persfazja (tu wracam do umiejetnosci przekonywania ;-) ) ze to wygodne ale NIEBEZPIECZNE bo kazdy moze "przechwycic sygnal".. logujesz sie wiec na konto kiedy zona nie widzi (oficjalnie w pracy "bo tam jest (trudne slowo ;-) )"firewall" i w ogole super hiper zabezpieczenia" ;-) ) a ona traci kontrole nad "wydatkami" i nigdy nie wie ile w danej chwili jest na koncie ;-) .. jest i inny efekt uboczny takiego rozwiazania - nie wiedzac ile ma pieniedzy kobieta zwykle staje sie bardziej OSZCZEDNA![]()
Osobne konta mają zalety…. Mam wszystko co chcę, no może jeszcze 35L mi brakuje. Mają też wady, nie kontrolujesz kasy żony. Przeważnie się to kończy tym że tylko ja robie zakupy pod koniec miesiąca bo ona już biedna jest. A przecież głupio tak kazać w przyszłym miesiącu oddać jej różnica że nie wspomnę o odsetkach karnych![]()
e_o ja ostatnio zastosowałam metode czasuna "przyjacielu"
![]()
poczekałam, na moment kiedy stwierdzi, że czegoś potrzebuje, w tym przypadku to nowy harley...drugiwiec zaczęłam narzekać na aparat...a jak zapytał ile bym potrzebowała na nowy sprzęt przeraził sie kwotą którą podałam
i stwierdził, że chyba sponsor by się przydał...i cisza była jkis czas, od czasu do czasu tylko" denerwuje mnei ten apart"...a ostatnio usłyszałam "wiesz, przydałby sie ktoś z porządnym aparatem, żeby mi zdjecia na rybkach porobić"...więc jeszcze torche a przetrawi moze pomysł i jakiś prezencik sie szykuje
ale to za dłuższy czas pewnie...
Codziennie powtarzaj zaklęcie Canona - YOU CAN.![]()
Ostatnio edytowane przez terminator ; 14-02-2008 o 21:38