Do drogi 79 na Chrzanów xD
i jak mozesz to jeszcze zdjecia tego miejsca ;P
Do drogi 79 na Chrzanów xD
i jak mozesz to jeszcze zdjecia tego miejsca ;P
Ostatnio edytowane przez westu ; 10-06-2008 o 13:48
westu, tutaj jest link do mapki.. reszte sobie mozesz domalowac od jakiego miejsca bedziesz chcial
TUTAJ
Cementownia to zabudowania po lewej stronie ulicy Pniaka, wejscie jest w sumie na polnocnym jej koncu (brama glowna). Zdjecia z tego miejsca:
TUTAJ
i
TUTAJ
i
TUTAJ.
Cementownia jest o tyle ciekawa, ze niedlugo ma zniknac z powierzchni ziemi niestety.. jakas firma kupila ten teren niedawno i chca tam bloki stawiac:/
Jutro rozeznam sprawe czy da sie tam jeszcze wejsc i napisze jak to wyglada.
Teraz co do kanieniolomu- jest doslownie kilkaset metrow od cementowni. Patrzac od punktu na mapie, po drugiej stronie ul. Sobieskiego jest ul. Pletwonurkow. Od tej ulicy idziemy na zachod, odbijamy w pierwsza w lewo (na poludnie) i.. juz sie zaczyna kamieniolomNiestety zdjec nie potrafie teraz zlokalizowac.. proponuje poszukac w google earth czy innym panoramio.. moze cos sie trafi
Co do umawiania sie- mozna gdziekolwiekPare osob z jaworzna sie odzywalo tutaj, wiec mysle ze nie bedzie z tym problemu.
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
I co? temat umarl??
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
a nie umarl))))))))))) - witam kolegow po "obiektywie"
jesli zdecydujecie sie na jakis plener...to chetnie sie podlacze - jesli mozna...... (akurat w tym tyg wyjezdzam za granice na 8 dni....ale po 23- chetnie)///////////..............
Modzel...polecam ci tez szkole widzenia........next spotkanie bedzie chyba po wakacjach ale jak bylem ostatnio to mi sie podobalo u nich ;P
[SIGPIC][/SIGPIC]
EOS 7D,S18-50f2.8,S120-400,430 EX
Fotohasiok.pl rulezzzz.....!!! http://daniels.fotohasiok.pl
duss.. tutaj tez jestes? :>
Co do szkoly widzenia.. slyszalem sporo ale jakos sie nie moge zebrac..
heh moja to wina ze mamy podobne zainteresowania.............
jak wroce po 23.06 to zamieszze jakas swoja galeriiie prac to mozemy sie wymienic doswiadczeniami;p
pozdrawiam:
duss
[SIGPIC][/SIGPIC]
EOS 7D,S18-50f2.8,S120-400,430 EX
Fotohasiok.pl rulezzzz.....!!! http://daniels.fotohasiok.pl
Melduje sie kolejna chetna na plenerwidze, ze calkiem sporo sie nas z Jaworzna zebralo.
No to jak? Bedzie cos jutro, czy nie ma chetnych?? Bo nie wiem co mam robic..