nikon.org.pl - gr. freelancer o tym mysli. mnie niestety termin nie pasuje, ale za to znalazlem cos takiego oferta. jak dobrze pojdzie tez w tym roku zalicze ukraine, a kijow + okolice planuje zwiedziec dluzej za rok.
nikon.org.pl - gr. freelancer o tym mysli. mnie niestety termin nie pasuje, ale za to znalazlem cos takiego oferta. jak dobrze pojdzie tez w tym roku zalicze ukraine, a kijow + okolice planuje zwiedziec dluzej za rok.
zazdroszcze Wam tych wyjazdów - przez Ukraine kilka razy przejzedzalem i chetnie bym tam znow wrocil :-) .. generalnie wschod jest ciekawy i ciagle troche.. nieprzewidywalny :wink:
a przy okazji chcialem sobie pozwolic na maly OT od tego OT - kiedy kolejny plener ;-) ?? moja polowica juz przyklepala wyjazd w ten weekend wiec u mnie zostaje 2-3 albo 9-10.. wiem ze nie wszystkim Wam te terminy pasuja ale moze cos wymyslimy zanim zaczna sie urlopy, wyjazdi itp..
Mi pasuje 2 sierpnia... 9-10 to na urlopie wlasnie juz bede ;P
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
czy komus jeszcze ten 2-gi pasuje ;-)jacys chetni ktorych ostatnio zabraklo :-)
ja sie chetnie stawie, moze jeszcze kogos z soba przyciagne :-) .. w kazdym razie termin juz sobie rezerwuje :-) .. ps. zastanawiam sie czy brac cos wiecej niz tokine :wink:![]()
Kuba, wez Canon 24-105 4 IS L jak mozesz.. jest to moj potencjalny spacerzoom do kpienia w tym roku, a chcialbym potestowac troche.. =]
Reszte faktycznie chyba mozesz odpuscic![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
ja bym tokine na pare minut jesli sie zgodzisz pozyczyl. mnie tez pasuje. moze kuba umowimy sie gdzies w kce, bo ja nie trafie ;]
No.. widze ze sytuacja zaczyna sie klarowacto dobrze. A reszta co? smialo.. nie krepujcie sie :>
EOS semi-pro + L + other lenses + tripod + speedlite flash + SanDisk CF Reader