Strona 18 z 28 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 276

Wątek: [jaworzno] Cierpię na brak znajomych do rozmów o fotografii przy piwku:(

Domyślnie

nikon.org.pl - gr. freelancer o tym mysli. mnie niestety termin nie pasuje, ale za to znalazlem cos takiego oferta. jak dobrze pojdzie tez w tym roku zalicze ukraine, a kijow + okolice planuje zwiedziec dluzej za rok.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    jak dobrze pojdzie tez w tym roku zalicze ukraine, a kijow + okolice planuje zwiedziec dluzej za rok.
    zazdroszcze Wam tych wyjazdów - przez Ukraine kilka razy przejzedzalem i chetnie bym tam znow wrocil :-) .. generalnie wschod jest ciekawy i ciagle troche.. nieprzewidywalny :wink:

a przy okazji chcialem sobie pozwolic na maly OT od tego OT - kiedy kolejny plener ;-) ?? moja polowica juz przyklepala wyjazd w ten weekend wiec u mnie zostaje 2-3 albo 9-10.. wiem ze nie wszystkim Wam te terminy pasuja ale moze cos wymyslimy zanim zaczna sie urlopy, wyjazdi itp..

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Mi pasuje 2 sierpnia... 9-10 to na urlopie wlasnie juz bede ;P
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

czy komus jeszcze ten 2-gi pasuje ;-) jacys chetni ktorych ostatnio zabraklo :-)

ja sie chetnie stawie, moze jeszcze kogos z soba przyciagne :-) .. w kazdym razie termin juz sobie rezerwuje :-) .. ps. zastanawiam sie czy brac cos wiecej niz tokine :wink:

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Kuba, wez Canon 24-105 4 IS L jak mozesz.. jest to moj potencjalny spacerzoom do kpienia w tym roku, a chcialbym potestowac troche.. =]

Reszte faktycznie chyba mozesz odpuscic
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    Kuba, wez Canon 24-105 4 IS L jak mozesz..
    moge, tylko jak przyjdzie pora zakupów nie zwalaj wszystkiego na mnie

to co - 2'gi sierpien znow o 9.30 :-) ?? tym razem mozemy sie juz umowic pod cementownia - trafie

Domyślnie

ja bym tokine na pare minut jesli sie zgodzisz pozyczyl. mnie tez pasuje. moze kuba umowimy sie gdzies w kce, bo ja nie trafie ;]

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

ja bym tokine na pare minut jesli sie zgodzisz pozyczyl.;]
    tokina bedzie obowiazkowo - nie ma problemu, popstrykasz nia sobie do woli :smile:

aha, Tokina smiga pod cropem ale i pod 5d, tak w okolicach 15mm

moze kuba umowimy sie gdzies w kce, bo ja nie trafie ;]
    pewnie, nie ma problemu :smile:
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 24-07-2008 o 20:05

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

No.. widze ze sytuacja zaczyna sie klarowac to dobrze. A reszta co? smialo.. nie krepujcie sie :>

Coś już napisał Awatar Skorpion
    Miasto
    SC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    No.. widze ze sytuacja zaczyna sie klarowac to dobrze. A reszta co? smialo.. nie krepujcie sie :>
    No tak, chęci to ja mam wielkie tylko z czasem ciut gorzej. Może dam rade za tydzień.. byłoby fajnie, tylko nie chciałbym naobiecywać że będę a później się tłumaczyć :-| Wasze fotki mi się podobają więc... może jednak się zjawię...
    EOS semi-pro + L + other lenses + tripod + speedlite flash + SanDisk CF Reader

Strona 18 z 28 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów