poczekaj z tym piciem - moze jutro bedzie padac i jeszcze odwolamy
ps. zartowalem![]()
![]()
poczekaj z tym piciem - moze jutro bedzie padac i jeszcze odwolamy
ps. zartowalem![]()
![]()
Ja bym też się chętnie wpisał ale znów mi plany krzyżują plener...
Może się chociaż na sosinę wybiorę, tylko nie wiem czy znajdę gdzieś miejsce parkingowe o 22giej.
EOS semi-pro + L + other lenses + tripod + speedlite flash + SanDisk CF Reader
Jesli nie bedzie padac, to podejrzewam ze o 22 to bedizesz mial ceizko gdzies zaparkowac... ale probuj:>
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
plecak juz spakowany, baterie naladowane, zona postawiona przed faktem dokonanym
kumpel nikoniarz zrezygnowal (zarabia na chleb z jakimis noworzencami :wink: ) wiec zostala czworka kanonierów![]()
Zasadniczo trojka kanonierow.. i jedna kanonierka :P
A tak pozatym to liczylem na wieksza frekwencje.. ale co tam, damy rade :>
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
Czy to was właśnie na cementowni z dwójką moich ludzi dziś spotkałem Panowie ( i Pani) ? Gdybym miał czas się częściej logować, pewnie bym Wam towarzyszył...może kiedyś z nami na akcję ( strzelankę ) się jakąś ktoś odważy :P ?
Ostatnio edytowane przez Zia ; 19-07-2008 o 13:56
Zia tak to my
Co do strzelanek- ja sie w paintballa bawie.. w zeszlym oku robilismy strzelanki dosc duze na cementowni, moze widziales/slyszales.
Pozatym- fajnie chlopaki ze sie w kncu udalo:> Pogoda nam dopisala, miejsce widze ze sie spodobalo... chetnie obejrze rezultaty
PS
Moze zaczniemy sie juz umawiac na nastepny plener? Bo to akurat kolo grudnia wypadnie.. :P
[/QUOTE]
BACZNOSC
tak, to my.. na strzelanke sie odwaze, ale jako "obsluga foto" do ktorej z zalozenia sie nie strzela
SPOCZNIJ 8)
zdjecia wlasnie sie zgrywaja ale siade do nich najwczesniej jutro rano - zaraz znowu jade do Jaworzna, tym razem w gosci ;-)
plener byl super a co do nastepnych terminow to wiesz Modzel, ze najpozniej we wrzesniu sie widzimy
a mysle ze spokojnie i wczesniej sie uda :-) .. miejsce super, ekipa tez, nawet pogoda dopisala, przewodnikow mamy- czego wiecej chciec :-)
Zapraszam na wieczor, na sztuczne ognie.. telefon do siebie podalem wczesniej, wiec jakby cos to mozesz dzwonic :>
jak mi zona pozwoli to wezme aparat, a jak w calej swej laskawosci zgodzi sie na wyjazd na ognie - bede dzwonil![]()