Strona 14 z 28 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 276

Wątek: [jaworzno] Cierpię na brak znajomych do rozmów o fotografii przy piwku:(

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

poczekaj z tym piciem - moze jutro bedzie padac i jeszcze odwolamy

ps. zartowalem

Coś już napisał Awatar Skorpion
    Miasto
    SC

Domyślnie

Ja bym też się chętnie wpisał ale znów mi plany krzyżują plener...
    Może się chociaż na sosinę wybiorę, tylko nie wiem czy znajdę gdzieś miejsce parkingowe o 22giej.
    EOS semi-pro + L + other lenses + tripod + speedlite flash + SanDisk CF Reader

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Jesli nie bedzie padac, to podejrzewam ze o 22 to bedizesz mial ceizko gdzies zaparkowac... ale probuj:>
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

plecak juz spakowany, baterie naladowane, zona postawiona przed faktem dokonanym

kumpel nikoniarz zrezygnowal (zarabia na chleb z jakimis noworzencami :wink: ) wiec zostala czworka kanonierów

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Zasadniczo trojka kanonierow.. i jedna kanonierka :P
    A tak pozatym to liczylem na wieksza frekwencje.. ale co tam, damy rade :>
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.

Zia
    Guest

Domyślnie

Czy to was właśnie na cementowni z dwójką moich ludzi dziś spotkałem Panowie ( i Pani ) ? Gdybym miał czas się częściej logować, pewnie bym Wam towarzyszył...może kiedyś z nami na akcję ( strzelankę ) się jakąś ktoś odważy :P ?
    Ostatnio edytowane przez Zia ; 19-07-2008 o 13:56

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Zia tak to my
    Co do strzelanek- ja sie w paintballa bawie.. w zeszlym oku robilismy strzelanki dosc duze na cementowni, moze widziales/slyszales.

Pozatym- fajnie chlopaki ze sie w kncu udalo:> Pogoda nam dopisala, miejsce widze ze sie spodobalo... chetnie obejrze rezultaty

PS
    Moze zaczniemy sie juz umawiac na nastepny plener? Bo to akurat kolo grudnia wypadnie.. :P

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zia Zobacz posta
    Czy to was właśnie na cementowni z dwójką moich ludzi dziś spotkałem Panowie ( i Pani ) ?Gdybym miał czas się częściej logować, pewnie bym Wam towarzyszył...może kiedyś z nami na akcję ( strzelankę ) się jakąś ktoś odważy :P ?
    [/QUOTE]

BACZNOSC

tak, to my .. na strzelanke sie odwaze, ale jako "obsluga foto" do ktorej z zalozenia sie nie strzela

SPOCZNIJ 8)

zdjecia wlasnie sie zgrywaja ale siade do nich najwczesniej jutro rano - zaraz znowu jade do Jaworzna, tym razem w gosci ;-)

plener byl super a co do nastepnych terminow to wiesz Modzel, ze najpozniej we wrzesniu sie widzimy

a mysle ze spokojnie i wczesniej sie uda :-) .. miejsce super, ekipa tez, nawet pogoda dopisala, przewodnikow mamy - czego wiecej chciec :-)

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Zapraszam na wieczor, na sztuczne ognie.. telefon do siebie podalem wczesniej, wiec jakby cos to mozesz dzwonic :>

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

jak mi zona pozwoli to wezme aparat, a jak w calej swej laskawosci zgodzi sie na wyjazd na ognie - bede dzwonil

Strona 14 z 28 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów