Witam
Czy w Warszawie istnieją jakieś ludzkie sklepy gdzie można kupić sprzęt Canona z fakturą i gwarancją PL.
Miło by było przed zakupem pomacać.:-)
Pozdrawiam wszystkich
Witam
Czy w Warszawie istnieją jakieś ludzkie sklepy gdzie można kupić sprzęt Canona z fakturą i gwarancją PL.
Miło by było przed zakupem pomacać.:-)
Pozdrawiam wszystkich
Sprecyzuj "ludzkie sklepy" .
Spróbuj np tu: http://abfoto.pl/kontakt.php
WARSZAWA - SKLEP PHOTOPOWER
ul. Armii Ludowej 15
tel. (0-22) 825-69-88
e-mail: wa6@photopower.pl
GG: 0
WARSZAWA - Śródmieście
ul. Jana Pawła II 36
tel. 0..22 / 654-8545
e-mail: wa1@abfoto.pl
GG: 8131267
WARSZAWA - CH Promenada
ul. Ostrobramska 75c
tel. 0..22 / 611-3829
e-mail: wa5@abfoto.pl
GG: 3173054
WARSZAWA - Galeria Mokotów
ul. Wołoska 12
tel. 0..22 / 541-3614
e-mail: wa4@abfoto.pl
GG: 5680142
WARSZAWA - Złote Tarasy
ul. Złota 59
tel. 0..22 222-02-73
e-mail: wa2@abfoto.pl
GG: 0
[QUOTE=Vitez;421074]Sprecyzuj "ludzkie sklepy" .
a) Takie w których mają półprofesjonalny i profesjonalny sprzęt Canona.
b) posiadają więcej niż jedną sztukę danego towaru
c) posiadają sprzęt z gwarancją honorowaną przez serwis na Żytniej
d) nie wciskają klientowi kitu
Pozdrawiam
Ja polecam "eurocamera.pl"
po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl
Kup na giełdzie w Stodole w FOTOMEDIA
Robię to od 9 lat.
Regulamin pkt 8.
eurocamera.pl i fotomedia z tego co pamietam sciagaja sprzet ze stanow, wiec polska gwarancja odpada. No chyba, ze sie cos ostatnio u nich zmienilo.
Ja od siebie dodam: www.fotorimex.pl; btfoto.pl - warto wpaść, często mają sporo sprzętu, o gwarancje musisz się dopytać, bo na obiektywy dawali sklepową; www.fotoklik.pl (CH Targówek) - mieli kiedyś sprzęt na gw. PL, jak teraz - nie wiem. Zadzwoń zapytaj - to jedyna metoda i wielu z nas tak robi. Upewnij się 3 razy. To niestety Polska jest a nie np. Dubai.
Fotomedia i inni zapewne ściągają sprzęt, ale skoro ich ceny są niższe niż netto w polskiej dystrybucji Canona, to różnica jest naprawdę spora. Na szczęście to, co kupiłem nie musiałem naprawiać, i mam nadzieję, że nadal tak będzie![]()
Regulamin pkt 8.
od eurocamera.pl mam gwarancję pl na wszystko więc chyba się zmieniło
Ale lepiej do nich wcześniej zadzwonić czy mają to co nas interesuje
po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl
jesli chodzi o "sklepik" w Złotych Tarasach to szczerze nie polecam, nie dosc ze maja tam 3 obiektywy na krzyż to kiedy spytałem czy jest możliwość sprawdzenia obiektywu na własnym body to padło pytanie "a który obiektyw" wskazałem 300mm L f/4 bo do niego się przymierzałem po czym Pan stwierdził "tego to nie można"...
szczerze myślałem, że sklep foto w złotych tarasach powinien mieć więcej niz 3 na 5 metrów...