Witam !!
Mamy wątki o bokeh'u, o ptakach, galerie autorskie a może przydłao by się coś co sklasyfikuje zdjęcia na naszym forum pod wzgledem sprzetowym.
Mam pomysł - można by zrobić taki watek praktycznie do każdego szkła ( ale wtedy to chyba potrzebny bedzie osobny dział ) gdzie wklejalibysmy swoje najlepsze zdjecia. Dało by to pokaz możliwości konkretnego modelu, dla jego potencjalnych nabywców a przy okazji troche zabawy dla reszty forumowiczów.
To juz drugi watek z serii mam nadzieje że się przyjmie bo faktycznie jak zauważył tu jeden z userów "...za duzo na tym forum cegieł i linijek a za mało prawdziwych zdjęć" - zdjęć tych naprawdę dobrych pod którymi będziemy się z dumą podpisywać sowim nickiem- różniących się od sterty gniotów jakie można spotkać na stronach typu photobase.
Czemu akurat Canon 85mm 1,8 USM - bo zastanawiam się nad jego kupnemoraz dlatego że to wyjątkowy obiektyw bądący obiektem pożądania wielu z nas . Niestety z powodu, że jeszcze go nie mam narazie sam nic nie wkleje, za to zapraszam pozostałych bardziej doświadczonych posiadaczy do prezentowania swoich prac