Strona 5 z 17 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 165

Wątek: 50/1,4 Najładniejsze zdjęcia. TYLKO ZDJĘCIA BEZ KOMENTARZY! MAX 1024PX/300KB

Domyślnie

Nie wiem, czy to wrzucałem, ale zaryzykuje...

Pkt 8 regulaminu forum

Coś już napisał Awatar romko
    Miasto
    pomorze środkowe

Domyślnie

f/2.5
    w o czekiwaniu na wiosnę:-o

5D gripped, Canon 5, lampka 430 EX, Canon 35L, Canon 50 1.4, Canon 85 1.8, Canon 16-35/2,8L MK II, Canon 70-200/2.8L, TC Kenko 2x, kilka szkiełek analogowych, dużo chęci i notorycznie mało czasu...
    to tylko 1 %...

Domyślnie

Poczytałem sobie ten wąteki postanowiłem kupić pięćdziesiątkę jeden cztery, Wg. mnie jest OK. Jestem zadowolony. Obiektyw wart swojej ceny.
    Towers jak zwykle spisał się na medal. Wklejam kilka zdjęć mojej córeczki, która czeka na zajączka

1.

2.

3.

Pozdrawiam - Jacek
    5d-rzwiowe auto, jasne okna z czerwonymi obwódkami i mocne światło ;-)

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Jako autor wątku wreszcie dorobiłem sie omawianego szkła i pierwszego zdjęcia które zaliczam do udanych

Coś już napisał

Domyślnie

Nie mam 50 1.4 - ale wtrące 3 grosze co do pomysłu.

Nie wiem co mają takie zdjęcia wnieść - piję do tego, że nie posiadasz 50 1.4 (jakość obiektywu raczej ciężko będzie określić) przed ew. zakupem.
    Co do samego zamieszczania wrzucił bym to do jednego zasobu, gdzie były by oddzielne wątki czy to 50 1.4, 50 1.8, 70-200 itd. Jeżeli tak nie będzie to pomysł jak szybko powstał tak szybko zniknie, ew. nie będzie rozwijany na kolejne obiektywy.
    A należało by też zorganizować jakieś miejsce na serwerze na takie fotki, aby np. za rok nie okazało się, że 80% zdjęć nie jest możliwa do zaczytania, co później może być irytujące - tylko znając życie z tym pewnie będzie problem, a jeżeli tak to jaki jest sens zamieszczania takich zdjęć.
    No nic, mam nadzieję, że temat będzie kontynuowany i powstaną kolejne wątki. A rozbił bym jeszcze w zależności od body - pełna i niepełna klatka. Takie porównanie sądzę, że było by bardzo ciekawe. Ja z chęcią bym zobaczył 16mm z 5D i z niepełnej klatki.
    To takie moje małe uwagi, które było by może warto zastosować.

Pozdrawiam

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

cały wątek to ściem powstał tylko po to by nakłonić naszych CB onanistów do wystawiania swoich pstryków

baran
    Guest

Domyślnie

Skoro tak wrzucacie te zdjęcia to też dorzucę swoje 4 grosze zrobione tym szkłem + 5d

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zygert Zobacz posta
    Nie mam 50 1.4 - ale wtrące 3 grosze co do pomysłu.

Nie wiem co mają takie zdjęcia wnieść - piję do tego, że nie posiadasz 50 1.4 (jakość obiektywu raczej ciężko będzie określić) przed ew. zakupem.
    Co do samego zamieszczania wrzucił bym to do jednego zasobu, gdzie były by oddzielne wątki czy to 50 1.4, 50 1.8, 70-200 itd. Jeżeli tak nie będzie to pomysł jak szybko powstał tak szybko zniknie, ew. nie będzie rozwijany na kolejne obiektywy.
    A należało by też zorganizować jakieś miejsce na serwerze na takie fotki, aby np. za rok nie okazało się, że 80% zdjęć nie jest możliwa do zaczytania, co później może być irytujące - tylko znając życie z tym pewnie będzie problem, a jeżeli tak to jaki jest sens zamieszczania takich zdjęć.
    No nic, mam nadzieję, że temat będzie kontynuowany i powstaną kolejne wątki. A rozbił bym jeszcze w zależności od body - pełna i niepełna klatka. Takie porównanie sądzę, że było by bardzo ciekawe. Ja z chęcią bym zobaczył 16mm z 5D i z niepełnej klatki.
    To takie moje małe uwagi, które było by może warto zastosować.

Pozdrawiam
    A mi wydawało się, że coś takiego już jest, ba na dodatek Przyklejone
    http://canon-board.info/showthread.php?t=30155

Pełne uzależnienie

Domyślnie

baran i laska nebeska

Coś już napisał

Domyślnie 50 F1,4

Więc i ja coś wrzucę z 50 f1.4...
    3/4 kota poszło w bokeh i za to właśnie lubię to szkło jak będę miał inne też pewnie polubię

http://fotogalerie.pl/galeria/privilege18984

Ps.Wszytkie 5D na F 1.8 do 2.2
    Szkło i puszka od Towersa z Japoni
    A cha ..napisane jest w tytule że to konkurs więc nagrodę proszę przelać na konto towersa coś sobie wybiorę

Strona 5 z 17 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów