Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: dobre fotki komunijne

Bywalec Awatar przemo_21
    Miasto
    Bytom

Domyślnie dobre fotki komunijne

Witam
    Ostatnio zostałem poproszony o fotki na komunii świętej i mam pomysł na fototografie reportażową z tego wydarzenia.
    Czy ktos widział jakieś ciekawe fotki z tej uroczystościi
    Jakiś link byłby mile widziany.
    Pozdrawiam
    P.s.
    Szukałem w googlach ale oprócz standardu typu - rodzinka w komplecie z "skabrem" w przodzie nie znalzłem nic ciekawego.

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemo_21
    Szukałem w googlach ale oprócz standardu typu - rodzinka w komplecie z "skabrem" w przodzie nie znalzłem nic ciekawego.
    A ciekawie to ma niby byc jak? Toples? jak zdjecia robisz dla siebie to mozesz kombinowac. jak dla ludzi to jednak cos bardziej standardowego + ewentualne eksperymenty - z naciskiem na standard.

Ja mam chyba jakies inne google. Pierwsze z brzegu:
    http://www.fotobiel.pl/zdjecia_fotog...oratorium.html
    http://www.digi-foto.pl/gallery.php?gid=12
    http://www.quickfoto.net.pl/index.ph...galeria&page=1
    Ostatnio edytowane przez Pszczola ; 29-04-2005 o 15:15
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Bywalec Awatar przemo_21
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

dzięki za linki
    Jednak te fotki są dla mnie pewnym standardem i wolałem poszukac czegoś innego, bardziej oryginalnego. Zdjęcia są dla znajomych i eksperyment mile widziany.
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

To może porób makro robaczków na garniturach i sukienkach "komunistów" ( :grin: ). To dopiero będzie eksperyment 8)
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Bywalec Awatar przemo_21
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Bardzo śmieszne gdzie Ty znajdziesz robaczki na strojach :-)
    bardziej mi chodzi o reportaż niż o zdjęcia pozowane dla Babci i dziadka, Bo te i tak trzeba będzie zrobic ale dla siebie chce poćwiczyć inne spojrzenie na tę piękną uroczystość.
    Pozdrawiam
    i proszę o inne komentarze

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

to popros dziadka z babcia zeby odwalili jakis numer, ale bedziesz mial fotki reportazowe ;-)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemo_21
    bardziej mi chodzi o reportaż niż o zdjęcia pozowane dla Babci i dziadka, Bo te i tak trzeba będzie zrobic ale dla siebie chce poćwiczyć inne spojrzenie na tę piękną uroczystość.
    Moze najpierw przekonaj nas ze potrafisz robic standardowe, pozowane fotki a wtedy przekonamy sie ze mozna ci bez obaw podpowiadac eksperymenty reportazowe

Bo jesli podstaw nie masz opanowanych to wszelkie eksperymenty beda z gory skazane na porazke a i rodzinie sie mozesz narazic .

Bywalec Awatar przemo_21
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Vitez
    Nie ma to jak pocieszyć człowieka w potrzebie. ;-)
    Jeśli szukam dobry zdjęć lub galerii z takimi zdjęciami to chyba znaczy że poszukuje i cały czas się uczę.
    A odpowiedź typu przekonaj nas-mnie a wtedy "podpowiem ci eksperymenty reportażowe" jest bezowocna - czytaj niepotrzebna. Nic nie wnosi chyba oprócz licznika postów

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Przmo_21 - uwaga Viteza byla postawiona w dobrej wierze. Vitez - jak nikt inny na forum - nie bardzo 'musi' dbac o swoj licznik postow ;-)
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Bywalec Awatar przemo_21
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Dobra sam pomęczyłem się i znalazłem kilka ciekawych fotek komunijnych. Znalazłem tylko jeden link z fotkami które coś mówią o tej uroczystości w niestandardowy sposób. Może komuś sie przyda.
    http://wlodek.future-net.pl/Na%20bialo/Na%20bialo.htm
    Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów