Moje już poszło
Moje już poszło
1 dickory dare
2 rogbr85
3 root
4 januszP.
5 canon-sniper
6 RASTLIN
7 arturs
8 esteper
9 Dżobert
10 michalab
11 Veldrin
12 marito
13 KMV10
14 pss
15 Karoollapy
16 marek808
17 Intense
18 salonmops
19 Rosemary
20 tomek1906
21 jacekT
22 mazda
23 wojas
24 paweleverest
25 Elandril
26 kwv
...chyba zdążyłem
Bardzo mi przykro ale muszę zrezygnować z udziału. Chciałem w ostatnich dniach sprawić sobie miły prezent a zamiast tego nowa płyta główna uszkodziła HDD... Firma odzyskująca dane nie wyrobiła się czasowo do tej chwili więc niestety nie moge dostać się do fotki którą chciałem zgłosić. Obiecuję poprawę na przyszłość![]()
Niestety też*muszę zrezygnowaćTak się*złożyło że nie mam możliwości zrealizowania pomysłu
![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Wiem, że pewnie to już gdzieś było napisane ale nie mam czasu czytać teraz wątku od początku... fotka ma być modyfikowana (tj PS bez exif) czy też np czysta bez obróbki (bez exif) no i czy oficjalnie bedzie widać np tylko zdjęcie czy autora + zdjęcie w głosowaniu ??? i np po glosowaniu dopiero podany autor zwycieżcai np 2giego i 3ciego zdjęcia??? prosze o odp ;] może się dorzucę
![]()
EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta
Jupiiii! Udało się odzyskać trochę fot z dysku więc mogę wrócić do gry. Sorry za zamieszanie ale prosze dopisać mnie do listy. Swoją fotke właśnie wysyłam więc nie będzie już żadnych zmian. Thx.