Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213
Pokaż wyniki od 121 do 124 z 124

Wątek: kupno nowego 350D w tej chwili

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nadal przekonuję do poxigripa : robi miejsce na "piąty palec", możesz sobie go wycisnąć do swojej własnej ręki tak jak sobie tego chcesz, możesz zrobić wersję ciasną (bez późniejszego obrabiania pilnikiem) lub luźną (ze szlifowaniem i opływowymi kształtami )

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aligator16 Zobacz posta
    Skąd wiem?? - FotoJoker + moja sigma + spoko obsługa
    I oczywiście mówię o zestawie bez gripa - z gripem oczywiście jest OK
    To ciekawe... może powinieneś zmienić technikę trzymania? Zestaw mały aparat + duży obiektyw wygodniej trzyma się tak, że lewa ręka, trzymając za obiektyw, utrzymuje większość masy zestawu, zaś prawa służy głównie do obsługi migawki. Polecam (sprawdzone na 450D i wzmiankowanej Sigmie)!
    Fotograf platoniczny

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

tylko że jak czegoś nie możesz złapać hmm "ciasnym" chwytem, a np. swojej 350d nie mogę gdyż palce w miejscach ich zagięcia zawsze odstają trochę od body to tak czy siak gorzej się coś trzyma (w tym wypadku aparat)
    350D

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alzail Zobacz posta
    tylko że jak czegoś nie możesz złapać hmm "ciasnym" chwytem, a np. swojej 350d nie mogę gdyż palce w miejscach ich zagięcia zawsze odstają trochę od body to tak czy siak gorzej się coś trzyma (w tym wypadku aparat)
    Jak już pisałem
    Cytat Zamieszczone przez micles
    Nadal przekonuję do poxigripa : robi miejsce na "piąty palec", możesz sobie go wycisnąć do swojej własnej ręki tak jak sobie tego chcesz, możesz zrobić wersję ciasną (bez późniejszego obrabiania pilnikiem) lub luźną (ze szlifowaniem i opływowymi kształtami )

Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213

Uprawnienia umieszczania postów