Witam,
Jestem zainteresowany kupnem Canon 100-400/4.5-5.6 L IS USM,niewiele znalazlem na temat szkiełka. Czy jest sens je kupować, czy może zdecydować sie na cos innego i tanszego o podobnych parametrach. Wszelkie opinie i komentarze mile widziane
Witam,
Jestem zainteresowany kupnem Canon 100-400/4.5-5.6 L IS USM,niewiele znalazlem na temat szkiełka. Czy jest sens je kupować, czy może zdecydować sie na cos innego i tanszego o podobnych parametrach. Wszelkie opinie i komentarze mile widziane
jak masz szmalu worek to kupuj. Jest ok. Duży, gruby, ciężki, BIAŁY.
Robi wrażenie!![]()
A tak na poważnie to pytanie z grupy "ekscentrycznych". Przede wszystkim powinieneś podać nieco więcej informacji co chcesz fotografować.
Ostatnio edytowane przez januszP. ; 27-01-2008 o 20:26
Głównie sport i przyroda (lasy, góry)
Mam taki, ale chodzi mi o to, że do świstaka nie podejdziesz a sarny też są płochliwe.
Jeśli chodzi o sport to piłka nożna, siatka, kosz.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W sporcie oświetlenie w miarę tylko nie wejdziesz do akcji, trza stać na boku.
Ostatnio edytowane przez Jareckiop ; 27-01-2008 o 22:33 Powód: Automerged Doublepost
Nieistotne jaki ma kolor, ważne jest to, że siatki czy kosza to on się nie nadaje. Oczywiście, jeżeli jest to na hali. Pomyśl lepiej nad 70-200/2.8
FOTOINKWIZYTOR
Nawet mam go na co dzień. Kolor jest bardzo bliski RAL 9001.Ma piękny oryginalny pokrowiec (sam wart pewnie ze dwie stówy). Osłonę w której jakby dekiel dorobić to 1/2l piwa lekko wejdzie. No i ok. 1,5 kg. Właśnie wczoraj był dźwigany w torbie.
Vitez nie wiem czy "stereotypują"? Ale mam nadzieję, że to nic nagannego i obraźliwego?![]()
A tak poważnie to możesz również zastanowić sie nad c. 70-300 IS Miałem go przed i byłem z niego bardzo zadowolony. Super jakość. Lekki, ostry, IS działa. Ma jedna wadę . Jest czarny.![]()