Pokaż wyniki od 1 do 10 z 939

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO WARSZAWA - 2008] - portret,akt

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Z chęcią przyjdę na zajęcia dla średnio-zaawansowanych. Myślałem, że "srednio bylo by przyjemniej" było wystarczającym stwierdzeniem.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Brak lampy zewnętrznej dyskfalifikuje moją osobę....hmmm gdy bym nie zawadzał w patrzeniu oraz słuchaniu treści kursu ...to chętnie zawitam

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eosiak Zobacz posta
    Brak lampy zewnętrznej dyskfalifikuje moją osobę
    ???
    A to dlaczego?
    Wyzwalanie lamp studyjnych odbywa się radiowym wyzwalaczem zakładanym na sanki aparatu osoby aktualnie robiącej zdjęcia.
    Lampa zewnętrzna jest niepotrzebna a ostatnim razem jak byłem była wręcz zakazana by nie robić bałaganu .

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    ???
    A to dlaczego?
    Wyzwalanie lamp studyjnych odbywa się radiowym wyzwalaczem zakładanym na sanki aparatu osoby aktualnie robiącej zdjęcia.
    Lampa zewnętrzna jest niepotrzebna a ostatnim razem jak byłem była wręcz zakazana by nie robić bałaganu .
    Wyzwalacza również nie posiadam ...czy mam rozumieć że dane mi będzie ...potrzymać kilka minut te cudo na saniach ;-) ?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eosiak Zobacz posta
    Wyzwalacza również nie posiadam ...czy mam rozumieć że dane mi będzie ...potrzymać kilka minut te cudo na saniach ;-) ?
    Wyzwalacz jest na miejscu, jako wyposażenie studio . Równie dobrze możesz narzekać że nie masz lamp studyjnych .

Uprawnienia umieszczania postów