Ok![]()
Witam wszystkich, jestem zainteresowany uczestnictwem w warsztatach. Interesuje mnie Akt - coś już ze studiem miałem do czynienia.
Tylko że nigdzie nie mogę znaleźć dzieł naszego prowadzącego Sergiusza.
Gdzie mogę obejrzeć twoje prace Sergiusz? Chciałbym wiedzieć kto mnie będzie uczył fotografowania w studio![]()
Myślę, że po drodze od początku:http://www.canon-board.info/showthread.php?t=29978 coś znajdziesz.
Wiesz, jak podałem ten termin to dwa dni potem dowiedziałem się, że jest długi. Jednym będzie termin pasował bardziej innym mniej jak to w życiu. Jeśli nie będzie Tobie lub komuś innemu odpowiadał ten termin to podejrzewam, że i tak będzie pewnie nie jedna okazja do spotkania w studio.
raczej nie chodzi mi o zdjecia prezentowane przez uczestników warsztatów i ze dwie twoje fotki na tym forum. Chciałbym zobaczyc twoje portfolio. Masz takie ?? Swoją strone www moze konto na plfoto lub innym tego typu serwisie - co kolwiek co pokazuje jakie posiadasz kompetencje i umiejetności. Chce zobaczyć zdjęcia kogos kto mnie bedzie uczył robić zdjęcia.
pozdrawiam
Jeśli informacje umieszczone w tym wątku nie są dla Ciebie wystarczającą odpowiedzią na potwierdzenie moich kompetencji to trudno. Poszukaj sobie innego „nauczyciela” Fotografii.
08 11 sobota godzina 15 – akt, koszt- 120zł
Niebawem podam więcej szczegółów spotkania. Pozować będzie Dorota.
Zapraszam!
Osoby chcące wziąć udział w spotkaniu proszę o info na PW. Jako odpowiedź wyślę nr konta celem wpłaty przynajmniej 50% ceny jako zaliczki. Potem można dopisać się do listy uczestników na Forum.