Kurs dla spóźnialskich:
1. Cameleek
2. Maver1ck
3. Elvis
4. Sadek
5.kate233
na glamour typowe tez bym byla chetna,bo jednak wydaje mi sie ze akt to jednak typowy akt a glamour to jednak glamourchoc podobienstwa sie pewnie znajda:wink:
Kurs dla spóźnialskich:
1. Cameleek
2. Maver1ck
3. Elvis
4. Sadek
5.kate233
na glamour typowe tez bym byla chetna,bo jednak wydaje mi sie ze akt to jednak typowy akt a glamour to jednak glamourchoc podobienstwa sie pewnie znajda:wink:
glamour
1. werek
2. jaworzyna
3. Kolaj
4. suchyhc
Jaki koszt tego orientacyjnie?
Skasowali mi ;(
Suchy,
Sergiusz wyjaśnił, że Glamour i Akt to to samo spotkanie, więc proponuję zarzucić samozwańczo powstałą listę glamour , która zresztą nie ma terminu i dopisywać się do listy Akt.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Ok - przepraszam
Akt w studio 29 04 (wtorek) godz 17
1. werek
2. Kolaj
3. sadek
4. Suchyhc
Skasowali mi ;(
Kurs dla spóźnialskich:
1. Cameleek
2. Maver1ck
3. Elvis
4. Sadek
5. kate233
6. Mortis
Jeśli jeszcze są jeszcze miejsca w tym terminie to ja też się piszę.
EOS 5D mark II | Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM | Tamron 28-75 f/2.8| Canon EF 50mm f/1.8 II | 550 EX
Dzięki Vitez za czujność :-)Zamieszczone przez Vitez
Tak naprawdę to ilość uczestników spotkania można określić w dniu i godzinie jego rozpoczęcia. Z mojego doświadczenia jak i zapewne Waszych obserwacji można śmiało stwierdzić, że liczba ta może się nieco różnić od tej na forum. Z tego powodu nie chcę zamykać list lub ograniczać liczby chętnych.
Sergiusz skoro to ma być to samo spotkanie to czym się będzie różnić od zwykłego "Aktu"? Ja na jednych warsztatach z Aktu już byłem i nie chciał bym robić tego samego po raz drugi. Napisz proszę ile w tym spotkaniu planujesz
tego co było na warsztatach "aktu" a ile będzie "glamour"/
pozdrawiam
Właśnie to o co pytasz będzie tematem naszego spotkania. Jedno i drugie jest w pewnym sensie trwale połączone ( akt i glamour) dlatego napisałem akt. O podobieństwach i różnicach porozmawiamy na spotkaniu. Oczywiście nie mam zamiaru nikogo ciągnąc na siłę i jeśli targają Tobą wątpliwości to proponuję zaczekać aż na forum pojawią się pierwsze zdjęcia i wtedy będzie widać.