Strona 34 z 94 PierwszyPierwszy ... 2432333435364484 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 939

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO WARSZAWA - 2008] - portret,akt

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Osobiście widziałbym więcej nóg, ale też fajne i moim zdaniem lepsze od ujęcia Viteza- napisał konrad- w obu siedzi ten sam błąd i powinno się go zniwelować przy pomocy właśnie PS lub nie pokazywać takich zdjęć publicznie...

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Osobiście widziałbym więcej nóg, ale też fajne i moim zdaniem lepsze od ujęcia Viteza- napisał konrad- w obu siedzi ten sam błąd i powinno się go zniwelować przy pomocy właśnie PS lub nie pokazywać takich zdjęć publicznie...
    Czyli jaki błąd ??

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Osobiście widziałbym więcej nóg,
    fetyszysta
    A powaznie, mi z kolei przeszkadza srut w brzuchu modelki, psuje mi odbior fotek, bo tez znieksztalca z boku ksztalt brzucha

Domyślnie

Na forum oceniamy zdjęcia a nie omawiamy etapów ich powstania.
    Wątek ma charakter warsztatowy, stąd tego typu pytania. Byłem po prostu ciekaw jak wyglądało zdjęcie "prosto z aparatu", przed zastosowaniem efektu rozmycia włosów i podejrzewam, że kadr też był zupełnie inny niż w wersji finalnej. Jeśli to jednak taka tajemnica, że musiałbyś mnie zabić po jej wyjawieniu, to sobie darujmy ;-)

Miasto
    mazowiecka wioska

Smile

Cytat Zamieszczone przez BelYaal Zobacz posta
    fetyszysta
    A powaznie, mi z kolei przeszkadza srut w brzuchu modelki, psuje mi odbior fotek, bo tez znieksztalca z boku ksztalt brzucha
    Proponuję abyś czytał uważniej, kto co pisze...

Początki nałogu Awatar werek
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

...w obu siedzi ten sam błąd i powinno się go zniwelować przy pomocy właśnie PS lub nie pokazywać takich zdjęć publicznie...
    sam jestem ciekaw gdzie popelnilem blad (czlowiek uczy sie cale zycie)
    Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BelYaal Zobacz posta
    fetyszysta
    o stopach nic nie pisałem

To prawda, też zwróciłem na to uwagę.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konrad Zobacz posta
    Wątek ma charakter warsztatowy, stąd tego typu pytania. Byłem po prostu ciekaw jak wyglądało zdjęcie "prosto z aparatu", przed zastosowaniem efektu rozmycia włosów i podejrzewam, że kadr też był zupełnie inny niż w wersji finalnej. Jeśli to jednak taka tajemnica, że musiałbyś mnie zabić po jej wyjawieniu, to sobie darujmy ;-)
    Chyba napiszę to drukowanymi: KADR JEST ORYGINALNY aby wybrać odpowiedni zrobiłem cztery zdjęcia i wybrałem jedno. Przed naciśnięciem na spust migawki miałem w głowie plan tego zdjęcia.

Zablokowany

Domyślnie

Proponuję abyś czytał uważniej, kto co pisze...
    Ja proponuję abyś udzielał jasnych odpowiedzi kursantom. Nikt nie będzie się domyślał co masz na myśli. Jeżeli już podjąłeś się prowadzenia warsztatów z fotografii studyjnej to bardzo proszę o zamieszczenie w tym wątku jasnych wskazówek co i jak jest nie tak wykonane lub co jest ok.
    W przeciwnym wypadku ten cały post "Warsztaty w studio - portret, akt" jest zbędny, bo nikt się niczego nie nauczy. A jedyna korzyść z prowadzeniu tych warsztatów będziesz miał ty w postaci materialnej.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez werek Zobacz posta
    sam jestem ciekaw gdzie popelnilem blad (czlowiek uczy sie cale zycie)
    Popatrz na brzuch, powinien być płaski jak deska do prasowania...lub przypominać menisk wklęsły lub wypukły ( lekko) ale na pewno nie powinno być jak jest
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez marwiol Zobacz posta
    Ja proponuję abyś udzielał jasnych odpowiedzi kursantom. Nikt nie będzie się domyślał co masz na myśli. Jeżeli już podjąłeś się prowadzenia warsztatów z fotografii studyjnej to bardzo proszę o zamieszczenie w tym wątku jasnych wskazówek co i jak jest nie tak wykonane lub co jest ok.
    W przeciwnym wypadku ten cały post "Warsztaty w studio - portret, akt" jest zbędny, bo nikt się niczego nie nauczy. A jedyna korzyść z prowadzeniu tych warsztatów będziesz miał ty w postaci materialnej.

W takim razie Tobie też proponuję czytać uważniej odpowiedzi, bo jak byś przeczytał nie musiałbyś się domyślać.
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 18-03-2008 o 14:10 Powód: Automerged Doublepost

Strona 34 z 94 PierwszyPierwszy ... 2432333435364484 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów