-
Pełne uzależnienie
Podsumowanie warsztaty- kolejne tematy
Podsumowanie warsztaty- kolejne tematy
Myślę, że zanim podam kolejne tematy powinienem zrobić małe podsumowanie. Po pierwszym spotkaniu powinniście ocenić na podstawie wykonanych zdjęć, jaki wybrać temat kolejnego spotkania. Czyli proponuję wybierając temat kierować się w myśl przysłowia: mierz siły na zamiary. Podczas spotkań zerkałem na monitory w aparatach oraz widzę zamieszczone na forum zdjęcia. I o ile na spotkaniu starałem się wziąć do ręki aparat i naciskając spust migawki pokazać jak ja to widzę to na forum nie chcę oceniać zamieszczonych zdjęć. Ale z tego, co widzę wydaje mi się, że część z Was powinna powtórzyć pierwsze spotkanie z modelką, ale już bez części teoretycznej skupiając się na samym fotografowaniu. Dla drugiej grupy osób proponuję jako temat spotkania taki pomost pomiędzy odpowiednim ustawianiem modelki i światła będącym wstępem do spotkania z aktem. Czyli taki trening na sucho przed skokiem do nieco głębszej wody. Ale nie chcę pokazywać „palcem”, kto, do, której grupy powinien się „dopisać” Myślę, ze każdy ma w sobie odrobinę samokrytyki i dokona właściwego wyboru. Spotkania z obiema grupami proponuję zacząć od oceny wykonanych na poprzednim spotkaniu zdjęć. Proponuję dopisać się do wybranej grupy:
Jeszcze raz
Pomost
Jak się podzielicie to podam terminy spotkań. Jeśli natomiast wszyscy zapiszecie się do drugiej grupy to wtedy się podzielimy na dwa dogodne terminy.
Uprawnienia umieszczania postów