Na którym zdjęciu? Wiesz to są warsztaty tak, że jest w studio parę osób i trochę trudno o sterylne warunki. Do tego uczestnicy zwracali na to uwagę i modelka co jakiś czas płukała stopy.
Na którym zdjęciu? Wiesz to są warsztaty tak, że jest w studio parę osób i trochę trudno o sterylne warunki. Do tego uczestnicy zwracali na to uwagę i modelka co jakiś czas płukała stopy.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Sergiusz dostałeś moją PW?
Ja bym sie zapisal ale nie dostalem numeru konta![]()
Termin "akt" musiałem o tydzień zmienić ale i tak jeszcze się nikt nie wpisał.
21 Listopada piątek godzina 17- Portret dla początkujących.
29 Listopada sobota godzina 15 Akt
28 Listopada piątek godzina 17 Portret dla początkujących
Jako pewną nowość na spotkania dla początkujących wprowadzę drugą modelkę. Będziecie mogli zobaczyć różnicę pomiędzy osobą, która ma spore doświadczenie w pozowaniu do zdjęć z dziewczyną, która się tym nie zajmuje profesjonalnie.
Zapraszam!
Osoby chcące wziąć udział w spotkaniu proszę o info na PW. Jako odpowiedź wyślę nr konta celem wpłaty przynajmniej 50% ceny jako zaliczki. Potem można dopisać się do listy uczestników na Forum.
Koszt Portret 80zł Akt 120zł
nr konta wysłałem,
Kase wysłałem (na piatkowe zajecia z portretu) więc dopisuje się do listy
krysiek
Kasę wysłałem na piątkowe zajęcia z portretu. Dopisuję się do listy
lukastu
Ja myślę, że jutrzejsze spotkanie ze względu na małe zainteresowanie zostanie odwołane. Te dwie osoby, które wpłaciły zaliczki proszę o kontakt na PW czy mam zwrócić pieniądze czy poczekamy na kolejnych chętnych do następnego piątku?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
29 Listopada sobota godzina 15 Akt
28 Listopada piątek godzina 17 Portret dla początkujących
1 krysiek
2 lukastu
Jako pewną nowość na spotkania dla początkujących wprowadzę drugą modelkę. Będziecie mogli zobaczyć różnicę pomiędzy osobą, która ma spore doświadczenie w pozowaniu do zdjęć z dziewczyną, która się tym nie zajmuje profesjonalnie.
Zapraszam!
Osoby chcące wziąć udział w spotkaniu proszę o info na PW. Jako odpowiedź wyślę nr konta celem wpłaty przynajmniej 50% ceny jako zaliczki. Potem można dopisać się do listy uczestników na Forum.
Koszt Portret 80zł Akt 120zł
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 20-11-2008 o 20:06 Powód: Automerged Doublepost
Hej.
Jest wiecej chetnych i zajęcia się odbędą czy będziemy znowu przekładać ?
pozdrawiam
krysiek
Witajcie. Kawałęk do Wawy mam ale chętnie bym się wybrał.
Jakiś termin w okolicach środka grudnia i najlepiej weekend jest już znany?
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania