max_im nie chce robic za patrona ale moim zdaniem fajna fotka, wybija sie z tłumu
max_im nie chce robic za patrona ale moim zdaniem fajna fotka, wybija sie z tłumu
Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L
O ile by byli chętni bo to ostatni weekend przed Świętem Zmarłych to mogę zrobić dwa spotkania w piątek 24 10 i w sobotę 25 10
24 10 piątek godzina 16- portret dla początkujących- koszt 80zł
25 10 sobota godzina 15 – akt koszt- 120zł
Zapraszam!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Osoby chcące wziąć udział w spotkaniu proszę o info na PW. Jako odpowiedź wyślę nr konta celem wpłaty przynajmniej 50% ceny jako zaliczki. Potem można dopisać się do listy uczestników na Forum.
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 18-10-2008 o 19:19 Powód: Automerged Doublepost
25.10 Akt
1. werek
Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L
24 10 piątek godzina 16- portret dla początkujących- koszt 80zł
1 RobertG
25 10 sobota godzina 15 – akt koszt- 120zł
1 werek
2 Robert G
Zapraszam!
Osoby chcące wziąć udział w spotkaniu proszę o info na PW. Jako odpowiedź wyślę nr konta celem wpłaty przynajmniej 50% ceny jako zaliczki. Potem można dopisać się do listy uczestników na Forum.
Z tego co otrzymałem na PW myślę, że jest OK
Maxim normalnie nie patron tylko wzor do obejrzenia i wyciagniecia wnioskow dla reszty.
Gdybys mial Maxim jeszcze inne to chetnie obejrze![]()
Odpowiem ogólnie na Forum na najczęściej zadawane pytania na PW. Pierwsze spotkanie jest dla stawiających pierwszy krok w studio. Spotkanie podzielone będzie na dwie części. Teoretyczną związaną z oświetleniem i ustawieniem modelki aby otrzymać optymalne zdjęcie portretowe. Druga część to samodzielne fotografowanie uczestników spotkania.
Drugie spotkanie jest dla tych trochę bardziej wtajemniczonych. Skupimy się już głównie na fotografowaniu.
W efekcie wprowadzenia na ostatnim spotkaniu nowych „przepisów porządkowych” zaakceptowanych przez uczestników możemy oglądać teraz na Forum znacznie lepsze i ciekawsze zdjęcia.
Sergiusz, muszę przyznać, jako obecny na obu ostatnich warsztatach, że przepisy się przydały :-) O wiele lepiej było.
Tu miał być mądry tekst ale się skasował.