Widzę, że warsztaty zmieniają charakter z lokalnych na ogólnopolskie. :-D
Widzę, że warsztaty zmieniają charakter z lokalnych na ogólnopolskie. :-D
[QUOTE=Sergiusz;539498]Ja mam komplet Olympus -a tzn: E 420, E520 i E 3 to zabraknie chyba tylko kogoś z bagnetem „A”
Będę miał Zeissa Sonnara 135/2,8 od C/Y z pierścieniem na EOS i dendalionem![]()
Na te warsztaty to jescze nie ale może na następne będe miał 85mm ze światłem f1,2
Ten obiektyw ma też przysłonę tak, że nie trzeba chodzić po świece...ale dzięki takiej jasności nawet w słabym świetle pilotów w celowniku będzie widać czy lakier na paznokciach modelki jest odpowiedni mniej czy więcej oraz inne tam takie. I co więcej pewnie też to będzie widać na zdjęciach. Myślę, że damy radę.
Witajcie.
Sergiusz, po zakochanych jakie planujesz warsztaty? Interesuje mnie portret.
Pozdrawiam Konrad
Przypomnę adres: Warszawa ul. 11 go Listopada 10. Studio mieści się pomiędzy Biurem Podróży a Zakładem Fotograficznym. Na drzwiach jest napis „Wejście Obok” i to właśnie są właściwe drzwi.
Osoby podróżujące komunikacją miejską proszę niech sprawdzą dokładnie co i jak jeździ bo na ulicy 11 go Listopada jest remont torowiska i co raz jest jakaś nowa zmiana.
To jeszcze powiedzcie co trzeba wziąć oprócz puszki i szklarni (statyw, lampa (?) itp)
PS
Będę jechał z Bielan samochodem to mogę kogoś zabrać - trasa przez most Grota i potem w Jagiellońską
Ostatnio edytowane przez RobertG ; 10-10-2008 o 17:24