MAF to ja, więc
Lista uczestników:
1 maver1ck
2 mara
3 Sebastian
4 RobertG
MAF to ja, więc
Lista uczestników:
1 maver1ck
2 mara
3 Sebastian
4 RobertG
zdjecie z warsztatów
Zakochani
Kilka lat temu organizowałem warsztaty w temacie jak fotografować zakochanych w studio. I to zakochanych na tyle mocno, że postanowili swoją miłość przypieczętować odpowiednią umową w kościele potocznie zwaną ślubem. Spotkania były dla osób zawodowo zajmujących się fotografią. Czasy się jednak zmieniają i coraz więcej osób chce spróbować własnych sił przy fotografowaniu Zakochanych w plenerze oraz w innych sytuacjach związanych z dniem o, którym pisałem powyżej.
Spotkanie jest dla tych co mają ochotę z wiosną przyszłego roku stanąć z lustrzanką i obiektywem przed zakochanymi po raz pierwszy. Nie używam słowa zdjęcia ślubne świadomie bo aby zmniejszyć koszty zrezygnuję z rekwizytów i atrybutów ślubnych takich jak suknia, garnitur, buty czy wiązanki co stanowiło spore koszty wcześniejszych warsztatów. Dlatego też temat Zakochani. Oczywiście para czyli chłopak i dziewczyna zostają.
Tematem spotkania nie będzie oświetlenie studyjne. Oczywiście włączymy sobie jedną czy dwie lampy imitujące słońce ale głównie porozmawiamy sobie o fotografowaniu ludzi w plenerze do tego ludzi Zakochanych.
Termin pierwszego spotkania Zakochani to sobota 18 października godzina 15
Koszt to 120 zł
Osoby chcące wziąć udział w spotkaniu Zakochani proszę o info na PW. Jako odpowiedź wyślę nr konta celem wpłaty przynajmniej 50% ceny jako zaliczki. Potem dopiszę chętnych do listy uczestników na Forum.
Zapraszam!
Ja się zadeklarowałem na 11.10 na 15.00 ale nie mogę znaleźć danych do przelewuMam chyba zaćmę ;-)
Tu miał być mądry tekst ale się skasował.
CezaryM-
Dane do przelewu etc wysyłam na PW co przed chwilą właśnie uskuteczniłem.
Dziękuję - płacę :-)
Tu miał być mądry tekst ale się skasował.
Lista uczestników:
1 maver1ck
2 mara
3 Sebastian
4 RobertG
5 KG
6 ABR
Wpłaty przychodzą imiennie i nie zawsze jestem w stanie połączyć imię i nazwisko z Nic- iem używanym na Forum. Dlatego aby nie podawać na liście nazwisk w drugim przypadku podaję pierwsze litery od imion i nazwiska. Myślę, że dana osoba rozpozna się i uzupełni listę. Chodzi o pozycję 5 i 6
Pozycja 5 to kolejny mój znajomy (nie, nie spamowałem, sami się zachęcili) - Krzysiek. Btw i Sebastian i Krzysiek mają Nikony
.
1 maver1ck
2 mara
3 Sebastian
4 RobertG
5 Krzysiek
6 ABR
Ja mam komplet Olympus -a tzn: E 420, E520 i E 3 to zabraknie chyba tylko kogoś z bagnetem „A”
W sumie można by porównać coś niecoś przy okazji.
Uzupełniam:
Lista uczestników:
1 maver1ck
2 mara
3 Sebastian
4 RobertG
5 Krzysiek
6 dixi2006