Jest taki zespół co podobnie się nazywa jak miasto pod Szczecinem Police, Members, 10cc, myślałem raczej o tym odłamie.
Jest taki zespół co podobnie się nazywa jak miasto pod Szczecinem Police, Members, 10cc, myślałem raczej o tym odłamie.
Za oknem zrobiło się rześko, październik za pasem, może coś byśmy poćwiczyli w temacie portretu? Bo aktu to chyba macie przesyt po wakacjach?
jestem za, na wakacjach byla glownie wspomagana stabilizacja rak piwkiem![]()
Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L
khm khm Panowie jesli brakije wam 1do składu to bardzo chetnie bym sie "zapisał" na warsztaty w studio i nie tylko
oczywiscie jesli wezmiecie totalnego studyjnego laika ?
??:
Pomysł, czy też założenia/tematyka najbliższych warsztatów to by byłoL
"Wady i zalety makijażu/wizażu. Dobry makijaż a zły makijaż" itp.
Czyli najprawdopodobniej dwie modelki, najpierw zdjęcia przed malowaniem, potem kilka przeróżnych, naprawdę zupełnie skrajnych makijaży, podkreślane inne elementy itp.
Wizażystka jest, jedna modelka jest ( http://www.karla2788.getphoto.net/ ).
Za każdym razem grupa się zapisuje od nowa - każdy może się dopisać. Jak Sergiusz poda termin to ruszamy z listą.
Ja chętny też jestem, jeżeli można. Ta lista, na którą się trzeba wpisać, pojawi się w tym wątku?
Canon 400D | Canon 10-22 USM | Sigma 30/1.4 EX |Speedlite 380 EX | fajny statyw, polary marumi DHG, a do tego
Pentax MX x2 | SMC 24/2,8 | SMC-M 50/1.7 | SMC-M 35/2 | Printzflex 80-200
No to czekamy na terminy![]()
5D + L
Porozmawiajmy o fotografii
Tak się porozglądałem ostatnio na Forum tu i tam. Doszedłem do wniosku, że nasze spotkania powinny być podzielone na część teoretyczną a potem jako oddzielne spotkanie część praktyczną zbliżoną w formie do fotograficznej sesji. Korzyści wynikające z takiego podziału były by takie, że na część teoretyczną mogło by przyjść więcej osób a praktyczną na której można by się skupić na samym fotografowaniu organizowałbym już dla mniejszej grupy. Zaproponowałbym takie tematy:
Akt
Portret
Zakochani- Chłopak i Dziewczyna
Jestem w trakcie organizowania pierwszego spotkania i niebawem podam jego temat i datę. Mam nadzieję rozpocząć sezon od mocnego wejścia.
Pozdrawiam!
ja deklaruje chec uczestnictwa w spotkaniach o tematyce "akt" oraz "zakochani-chłopak i dziewczyna"
Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L