A ja nadal szukam kontaktu do naszej modelki :-)
A ja nadal szukam kontaktu do naszej modelki :-)
Tu miał być mądry tekst ale się skasował.
Wszystkie pytania do modelki lub modelek, które trafiają na moje PW przekazuję z ewentualnym (jeśli jest podany) adresem zwrotnym wskazanej w wiadomości osobie przy pomocy „kopiuj” „wklej”. I naprawdę jest wolna wola modelki czy odpowie czy nie. Z mojej skromnej wiedzy w temacie wynika, że Dorota jest na wakacjach do połowy sierpnia i zapewne ma całkiem inne „zmartwienia na głowie”
Zatem czekamy ;-)
Do drugiej modelki masz kontakt, mało Ci?![]()
Ta Druga nie chciała za bardzo pozować ;-)
W oczekiwaniu na modelkę warto rzucić na coś okiem. A jest ku temu okazja bo ukazało się nowe czasopismo Lustrzanka. W nim można przeczytać wywiad z laureatem konkursu zdjęcie miesiąca organizowanym na Forum. Myślę, że nie ujdzie Waszej uwadze artykuł Vitez-a o Canon 40D w, którym możecie zapoznać się z umiejętnościami autora w fotografowaniu na koncercie Rocka.
Czasopismo Lustrzanka dostępne jest w sieci Empik i In Medio w całej Polsce.
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 31-07-2008 o 20:00
Ja chyba z tego zestawu to znam tylko Paprika Korps a oni grają takie mocniejsze Reggae. W sumie to poza jakimś ortodoksyjnymi regałowcami zakopującymi demo nagrań w ziemi na rok aby nabrały magicznych mocy to w sumie ten gatunek można zaliczyć do rocka?