Cześć, ja też chętnie dowiem się jak było wczoraj - bo do soboty to jeszcze strasznie dużo czasu
pozdrawiam
Cześć, ja też chętnie dowiem się jak było wczoraj - bo do soboty to jeszcze strasznie dużo czasu
pozdrawiam
Moja ocena mogłaby nie być obiektywna tak, że może wypowiedzą się sami uczestnicy. W tym miejscu chciałbym podziękować uczestnikom spotkań za miło i twórczo spędzony czas.
Jeśli ktoś ma ochotę dopisać się do terminu 16 02 to zapraszam. Jest to sobota i grupa może być odrobinę większa. Z doświadczenia wiem, że 8 osób może komfortowo uczestniczyć w spotkaniu. Niebawem podam następne terminy spotkań już na marzec.
Witam
Podziękowania dla bardzo sympatycznego P Sergiusza za zorganizowanie warsztatów
Było bardzo fajnie. Na początku trochę teorii z zakresu wyposażenia i fotografowania w studio, kontroli światła. Następnie fotografowanie.
Do dyspozycji była miła pani Agnieszka. Która cierpliwie pozowała ulegając naszym życzeniom dotyczącym robieniu różnych postaw i min.
Poczynania nasze śledził P Sergiusz. Czasami coś podpowiadał lub pokazał co można zmienić i co jeszcze zrobić, gdy nasze pomysły się wyczerpywały. Jednocześnie nie narzucał niczego. Zachęcał nas do śmiałości i myślenia. Dzięki takiej postawie można było samemu wyciągnąć wnioski. Zwracał uwagę na popełniane błędy.
Można było naprawdę nafotografować się do woli
A to modelka. Niestety nie miałem czasu pomyśleć nad wyborem fotki i ją przygotować
może jeszcze jedna
To może jeszcze kilka? 8)
Pozostali też - śmiało.
Btw chyba 16.02 (w tą sobotę) też się pojawię poćwiczyć.
w ferworze walki
Kilka moich prób...
Marcin Kasiński
http://itzone.pl
czasami jest się również fotografowany