Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
Widzisz, to nie pomyłka, konrad chciał oryginalny kadr to wkleiłem pierwsze jakie miałem pod ręką. Jeśli coś pokazujesz to jest to oryginalny kadr lub jak kto woli oryginał. Nie prosisz malarza aby zdrapał kawałek farby i pokazywał szkic, chyba nie jest wielką tajemnicą jak zdjęcie zostało zrobione? Jeśli jest myślę, że jest to temat do omówienia na spotkaniu.
Myślałem że prowadzisz warsztaty a nie konkurs na fajny sposób obróbki zdjęć w PS. Jak idę do malarza podziwiać jego sztukę to nie proszę o szkic, ale jak idę się do niego uczyć malować to on ma obowiązek pokazać mi szkic, bo jak inaczej mam nauczyć się malować.
Zdjęć studyjnych jest masa dookoła, wystarczy iść do Empiku i prawie na każdej okładce jest zdjęcie studyjne.
Twoją rolą jest pokazanie jak się takie zdjęcia robi, a nie robienia z tego tajemnicy bo inaczej rozumiem że robisz warsztaty dla zarobienia trochę kasy (czyli płaćcie, a ja wam udostępnię studio i modelkę i sobie pstrykajcie). Rozumiem że oryginalny kadr (szkic) się kupy nie trzymał i pokazałeś inne z którego jesteś zadowolony.